2789

داشتیم تو یه گروهی تلگرام حرف میزدیم. یه پسره ناراحت بود میگفت پروژه شکست خورد. گفتیم چی شده گفت که یکیو میخواسته و فهمیده دیر شده. بعدم گفت که شیش ماه طول داده تا بگه. ولی براش آرزوی خوب داره. ازدواجم نکرده دختره، فک کنم فقط تو رابطه رفته.

داشتم فکر میکردم شاید دختره هم مدتها منتظر بوده و دیده ازین پیشنهاد درنمیاد رفته با یکی دیگه. ☹️

پس این که میگم پسر اگه بخواد نمیذاره از دستش بری و زود میاد میگه و طولش نمیده چیه. 😐😐😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پسری که تو گروه باشه کنسله

یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁

اگه واقعا میخواست که نمیذاشت بره توی رابطه یا یطوری بهم میزد

ولی واقعا ناراحت بود و براش ارزوهای خوب کرد که همیشه شاد باشه و فلان و بیسار. فک کنم واقعا عاشق بوذه ☹️

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

خب بستگی به شرایط پسر داره... حتمنی در کار نیست...

بعضیا اونقدر دخترو بالا تر میبینن از خودشون جلو نمیرن...

بعضیا تو شرایط نامناسبن مثلا ممکنه تو رابطه با کسی دیگ باشن

و هزار دلیل ک پسر حتی خوششم بیاد نتونه جلو بره

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

حقشه

میخواست زودتر بگه😂🤧

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

پسری که تو گروه باشه کنسله

چرا خب 😂

چرا خب 😂

چرا نداره کاملا واضحه

چه دختر چه پسر

یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁

حقشهمیخواست زودتر بگه😂🤧

من اولش لجم گرفت ک چرا انقد لفت داذه ولی بعدش دلم سوخت ناراحت شدم 😕

عزیزم جمله آخری که گفتی رو من باهاش مخالفم

پسر هم انسانه نمیدونم چرا ملت فکر میکنن پسر تا عاشق میشه تبدیل به هرکول میشه

گاهی خیلی چیزا مانع میشه که پیشنهاد بدن مِن جمله اینکه حس کنن دختره سر تره ازشون و نمیتونن براش خوشبختی لازم رو فراهم کنن

اتفاقا هر چقدر بیشتر از دختره خوششون بیاد پیشنهاد دادن براشون سخت تر میشه چون یه عالمه فکرای مختلف میاد توی ذهنشون و بیشترشم به خاطر ترس از نه شنیدنه

چرا نداره کاملا واضحه چه دختر چه پسر

عزیزم اون ازین گروهای گپ الکی نیست. یه گروه مهمانداری و خلبانیه. پسره هم خلبانه