2777
2789
عنوان

باز شدن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2840 بازدید | 149 پست
لطفا برامنم بخون اسمم المیراس 😞34 ام .ولی خودم هم میخونم بعداین دندون دردلنتی .حالا شمام بخون من قب ...

چشم عزیزم😇

اینجوری نگو مطمئن باش خدا بهترین هارو برات کنار گذاشته کافیه بهش اعتماد کنی 

ان شاءالله سفید بخت و خوشبخت بشی😍

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
دختر همسایمون که نزدیک چهل سالشه اومد خونمون و شروع کرد به درد و دل کردن که دلش میخواد ازدواج کنه ام ...

میشه برای منم دعا کنی ازدواج کنم به زودی. 38 سالمه

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نماز جعفر طیار شنیدم خوبه

ی خانمی هم صفحه اول سوره یونس رو خونده بود و ی مقدار پول لای قران {همون صفحه گذاشته بود} 

که اگه حاجت روا شد ما بقی سوره  رو بخونه و فکر کنم پول رو به فقرا بده یا صدقه بده

من خودم همین کار رو انجام دادم برای یک حاجتم امیدوارم نتیجه بده

انشاله به زودی زود ی بخت خیلیییییییی خوب نصیبتون شه

برای گرفتاری منم دعا کنید ممنونتون میشم

گلم هر شب تاپیک میزنم چهل نفر که کامل شد قفل میکنم دیشب یادم رفت قفل کنم دیدم دویست نفر اسم گفتن🙂

برای منم دعا کن دوستم لطفا

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون

منکه دیگه امیدی ندارم ارزو مرگ کردم خدا براهیچ دختری نیاره هه

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
تو اجتماع بچرخ و با مردم معاشرت کن باز میشه☺ اکثر دخترا میشینن تو خونه بعد اتتظار داررن از اسمون بر ...

راست میگی ولا

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
منکه دیگه امیدی ندارم ارزو مرگ کردم خدا براهیچ دختری نیاره هه

حضرت زهرا دلت رو شاد کنه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
حضرت زهرا دلت رو شاد کنه 

ممنون عزیزم خخ ولی ...

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
نماز جعفر طیار شنیدم خوبه ی خانمی هم صفحه اول سوره یونس رو خونده بود و ی مقدار پول لای قران {همون ص ...

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس 

ممنون عزیزم خخ ولی ...

نا امید نباش عزیزم 

اگر شغل دولتی ندارید یه حرفه رو شروع کنید...برید کلاس و صبحدها برید پارکای بزرگ ورزش ونید ...اینجوری حداقل یکم تو اجتماع قرار میگیرید...

در ضمنننن...نکته ی مهم دیگه ای که هست اگر به این چرت و پرتایی که میگن بختم و بستن و من هیچ وقت نمیتونم ازدواج کنم باور داشته باشید مطمئن باشید همین هم میشه

امیدبذر هویت ماست💚🌱
اگر شغل دولتی ندارید یه حرفه رو شروع کنید...برید کلاس و صبحدها برید پارکای بزرگ ورزش ونید ...اینجوری ...

مرسی عزیزم خیر ببینی و خوشبخت بشی 

گلم هر شب تاپیک میزنم چهل نفر که کامل شد قفل میکنم دیشب یادم رفت قفل کنم دیدم دویست نفر اسم گفتن🙂

عزیزم اگه تاپیک زدی میشه اگه زحمتی نیست برای منم بخونی 38 سالمه خیلی حالم بده داغونم 😢 اسمم سمیه هست با دل پاکت دعا کن ازدواج کنم ممنون

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
منم 38 و مجردم. انشالله به زودی بخت خوب قسمت دوتامون بشه

انشالله عزیزم 😞😞من که دیگه بیخیال ازدواج شدم امیدی ندارم دیسک کمرم دارم .فقط دعاکن ازمونم قبول شم شاغل شم محتاج کسی نباشم 😞