2777
2789

تو نمونه که منو مامان‌ بیچارم از دست کارای مزخرف بابا و داداشم حرص میخوریم هیچی، سرکار همکارم که طبق معمول نشسته اونجا محکم محکم بینیشو میکشه بالا و عین بچه ها با دست بینیشو میماله، حالا یسری میان میگن حساسیته و سرما خورده و فلان، دوستان منم حساسیت دارم ولی از ساعت ۷ صبح تا ۳ ظهر حال بقیه رو بد نمیکنم، حداقل کاری که میشه کرد استفاده از دستماله، که اینم شعورش نمیکشه و با دست میماله، ینی کل روز من از دست این کارش فقط به تنهایی عصبیم چه برسه کارای دیگه، اون از دوس پسرم، بعد دوسال دوستی، الان بیست روزه باهم حرف نزدیم، چرا؟ قضیش اینه که جمعه اول برج ینی سوم ماه، قرار بود شبش منو ببره بیرون، ظهر اونروز بهش پیام دادم برنامه شبو پرسیدم، بعد شرکت اینا چندروزی بود مهمون داشت، حالا نمیدونم سیستم مهموناشون چجوری ولی هروقت مهمون دارن خیلی میرسن به معموناشون، اونروز گفت شاید نرسم بیام و باید به مهمونا برسم، میدونم دروغ نمیگه چک هم کردم ، ولی اون لحظه من ناراحت شدم از اینکه چرا حداقل زودتر بهم نگفته، گفتم دفعه دیگه زودتر بگو لطفا، گفت ببخشید که همین الان برنامه رو بهم گفتن! منم رو مخم رفت گفتم اینجوری نشه ملا پشت گوش بندازی و یادت بره وعده یه شب دیگه رو بهم بده، چون بار اولش نبود که، دیگه یخورده بحثمون شد از اونجا ولی درکل من حرف بدی نزدم کلا حرفم این بود یه وعده ای میدی که خودت کنسلش کردی درست توضیح بده و بنداز یه شب دیگه، دیگه از یجایی کلا جوابمو نداد و آخرین چیزی که گفت این بود که اعصابم از پریروز خیلی خرابه یچی بهت میگم! و ما بیست روزه از اونروز صحبت نکردیم، میدونم گرفتاره و دروغ نمیگه و بحث خیانت و زن داشتن و اینا نیست، کلا اخلاق گنده خودشه، برامم مهم نیست که کات کنیم ینی میتونم کنار بیام با این داستان میدونم الان میاید میگید این ارزش نداره و ولش کن و اگه دوست داشت خودش پیگیری میکرد و این حرفا، من فقط دلم ازین گرفته که بعد اینهمه وقت رابطه اگه ما کاتیم لیاقت یه کات درست با خداحافظی رو دارم اگه هم کات نیستیم این چجور بی احترامیه که بیست روز بی دلیل بدون توضیح پیدات نیست؟ دلم ازین بی احترامی که بهم شده گرفته، فقط همین.   

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پو ف چقدر بدشانسی

تا 15 روز اوکی بودم ، چند روزه پری شدم خیلی بهم ریختم، هی میگم بعد اینهمه وقت رابطه انقد ینی بی ارزشم؟

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
زیاد ناراحت نباش کلا ذات مردها همینه و بیشتریاشون کپی هم هستند 

هرچی دور منه چرته، مرد خوبم اخه زیاده

اول صبحی به خودت انرژی منفی نده اخلاق دوس پسرت یاهمکارت سالِ دیگه همین موقع واسه توارزشی داره؟نه... ...

اصلا چند روزه پریود شدم نشستم به همه اینا فکر کردم خیلی بهم ریختم، 

شما مردای دور و اطرافت بد نیستن. با دوس پسرت قهر کردی حالت بده

نه فک میکنی، همین همکارم، نزدیک ۳ ماهه برنامش همینه، از هفت صبح تا ۳ ظهر محکم فین فین و مالیدن بینی با دست، روانیم کرده، یه دستمال دست نمیگیره

۲۵ نساء

در ارتباط با نامحرم خیری نیست.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
چ گوه شانس🤣

اصلا دوسه روزه خیلی بهم ریختم، هی میگم اوکی اگه نمیخواستی و دوستم نداشتی و ارزش نداشتم دیگه دوسال نون و نمک خوردیم که، یه کلمه محترمانه بگو کات، ینی چی بیست روزه لالی،

مردا همینن

این نمونه های خوب که میبینم نمیدونم چرا نیتسن در دسترس

۲۵ نساء در ارتباط با نامحرم خیری نیست.

حالا نا محرم به کنار، همکارم چی بگم؟ بابامو چی بگم؟ چرا همه چیو سربع مذهبی میکنید، اصلا فرض کنید نوشتم نامزد، از اشغال بودن رفتارش کم میشد؟