2777
2789
عنوان

کیااا اگزما داررررن😫😫🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 39 پست
دستام تازگیا دایره های خشک میزنه🫤اصلا بیرونم نمیرم اخه عجیه تو زمستون اینجوری میشممممم🫤کرم چی بزنم ...

اگه دایره ای هست ممکنه قارچ باشه... چند روز کلوتریمازول بزن

احتمالا خوب بشه.

بی فایدست زدم

میدونم منم مث خودتم اما نسبت به بقیه چیزا این برای من بهتر بوده راستی یه چیزی اگه استرسی هستی مثل من بیشتر میشه اگه استرستو کنترل کنی کمی بهتر میشه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستام تازگیا دایره های خشک میزنه🫤اصلا بیرونم نمیرم اخه عجیه تو زمستون اینجوری میشممممم🫤کرم چی بزنم ...

مرطوب کننده ثمین 10درصد

من اگزما دارم بین مرطوب کننده ها فقط این جواب بود

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من که از بچگیم تا الان همینجوری بودمالبته من خیلی دستامو میشورماگه استفادت از شوینده ها رو کم کنی به ...

هیییی چههه بد😢 برا من خارش نداره

ولی به لحاظ ظاهری وقتی که خوب میشه یه لکه سیاه به جا میزاره🥲

میدونم منم مث خودتم اما نسبت به بقیه چیزا این برای من بهتر بوده راستی یه چیزی اگه استرسی هستی مثل من ...

تو بهار و تابستون اینجوری نیستم

ولی زمستون و پاییز لعنتی بیرونم نمیرم خشک میشم

یعنی همیشه باید کرم همراهم باشه؟ واقعا ظلمههه

اره من یکی توکیفمه یکی خونه چپ میرم راست میرم میزنم

تازه من کادردرمانم هربار ک دست میشورم میرم اتاق عمل میام مرطوب کننده میزنم باز جیک ثانیه بعدش میشورم میرم سرعمل و دوباره دوباره دوبارهههه😫😫

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

هیییی چههه بد😢 برا من خارش ندارهولی به لحاظ ظاهری وقتی که خوب میشه یه لکه سیاه به جا میزاره🥲

استارتر من دقیقن مثل توام ن خارش داره نه درد فقط لک هس

تو همه جای بدنتع؟ من فقط دست وپامه

اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐

اگزما همینه دیگه گلم منم درگیرم درمان ندارهمث عقاب بالاسرته تا دست از پا خطاکنی دوروزمرطوب کننده نزن ...

اخههه من چه گناهی کردم که اینو گرفتمممم

خیلی خس بدی دارم

فقط یه مسافرت رفتم

اره اینو دارم با یکی ام دارو ساختنیدارو ساختنیه که دکتر داده عالی تره ولی چه فایده وندگاره🥲🥲

بهترین داروش همیناس🚶بقیه اش مراقبته و اضافه کردن دفعات

اخههه من چه گناهی کردم که اینو گرفتممممخیلی خس بدی دارمفقط یه مسافرت رفتم

من خودم دستام درگیره ابجی کوچیکم از7سالگی دستاش و سرش تاالان ک 16سالشه

2790
2778
2791
2779
2792