2777
2789

مادرشوهرم ده روز میشه که رحمشو دراورده منم از اون روز دارم بهش میرسم تنهایی با بچه کوچیک خواهراش و مادرش نزدیکه خونشون ولی فقط میان یه سرمیزنن میرم، دختر و عروس دیگه ایم نداره بنظرتون تا کی باید بهش برسم خسته شدم واقعا البته حال عمومیش خیلی خوبه اصلا درد نداره ولی تو رختخواب خوابیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل عمل سختیه.

مامان من که خیلی اذیت شد مخصوصا تا یکی دو روز بعدش. تقریبا تا یه هفته من پیشش بودم و ازش مراقبت میکردیم بعدش دیگه مشکلی نداشت و رو‌پا شد.

البته به هر حال سن و شرایط بدنی هم مهمه. مادر من ۵۶ سالگی این عمل انجام داد.

وا چه جوری گفتم 

خودت داری میگی بچه دیگه ای نداره پس کی ازش نگهداری کنه چی میشه یه مدت مراقبش باشی بی منت

امیدوارم مثل یه پدرکه بچشو بایه قشنگتر عوض نمیکنه کسی بیاد تو زندگیتون که اونم هیچکس رو به بودن شما ترجیح نده😊
درد داره عزيزم خيلي عمل سختيه فكر نكن حالش خوبه حالا تب و لرزاش شروع نشده

خداروشکر اصلا درد نداره چون مادرشوهرم تا یکم دردش بگیره سریع سرو صدا میکنه البته که عمل سنگینی هست اما خب منم واقعا خسته شدم صب تا شب با بچه کوچیک سرپا هستم خواهراش و مادرش هیچکدوم نیومدن یه شب بمونن من استراحت کنم

مادر من رحمش رو درآورد.من یه هفته کامل مراقبش بودم و بعد که اومدم خونمون پدرم یه هفته مراقبت کامل کرد.دیگه کم کم مامانم بلند شد.همه کار نمی کرد بنده خدا بابام بیشتر کار میکرد.ولی بلند شد