2777
2789
عنوان

مادرشوهرمم رحمشو دراورده تا کی باید بهش برسم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 38 پست
منو جاريم يك ماه درگير بوديم كلا ٥-٦ ماه طول ميكشه خوب بشن

5-6 ماه؟؟؟؟ 

کی این حرفو زده یه عمل جراحیه دیگه شبیه سزارین منتهی یه کم سنگینتر

مگر طرف دور از جون رفته زیر تریلی 18 چرخ که 5-6  ماه خوب شدنش طول بکشه

دیگه وقتی جای بخیه طرف خوب میشه و درد نداره می تونه به کاراش برسه

منتهی کارای سنگین مثل بلند کردن چیزای سنگین و اینا نباید انجام بدن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خداروشکر اصلا درد نداره چون مادرشوهرم تا یکم دردش بگیره سریع سرو صدا میکنه البته که عمل سنگینی هست ا ...

عزيزم ميدونم خسته اي خودم تجربه كردم سر مادرشوهرم اما جاي زخم داخل شكمشون خيلي دردناكه و خوب نميشه ميگم ك ،تا دوسال فقط لرز دارن و بدنشون تب هاي وحشتناك ميكنه

منم باور كن عاشق مادرشوهرم نيستم تازه خرجشونم كلا با همسرمه

اما فك كن مادر خودته

خيلي كار خوبيه كمك و پرستاري از ي ادمي ك نياز داره بهت

تحمل كن مطمئن باش عوضشو ميبيني💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر من رحمش رو درآورد.من یه هفته کامل مراقبش بودم و بعد که اومدم خونمون پدرم یه هفته مراقبت کامل کر ...

منم ده روزه اونجا هستم مهمون میاد میره غذا میزارم خونه جمع و جمور میکنم بچه دوساله دارم واقعا تو عذابم  ولی براش از هیچی کم نزاشتم تازه خودمم افتادم به خونریزی شدید حرف مم اینه چرا خواهراش نمیگن خب دوشبم ما میایم میمونیم

وای عزیزم عروس شدی یا به بردگی گرفتنت؟؟؟مگه وظیفه عروسه این‌کارا؟؟ حالا اگه یه وقتایی تو هم یه کمکی بکنی به جایی برنمیخوره ولی وظیفه تو نیست واقعا، بزار پسرش جمعش کنه، چقدر پررو میکنید مادرشوهرارو، آخرشم جوابتو با گربه صفتی میدن ، حالا میبینی

5-6 ماه؟؟؟؟   کی این حرفو زده یه عمل جراحیه دیگه شبیه سزارین منتهی یه کم سنگینتر مگر طرف ...

عزيزم تا يك سال و نيم تازه بدنشون تب ميكنه و دماش ميره بالا

عوارض وحشتناك داره و داخل شكم زخمش خيلي دير خوب ميشه

من از دوتا مريض اينطوري تاحالا پرستاري كردم

مادرشوهرمنم ۵۰سالشه

خدا رو شکر سنشون بالا نیست. اما خب شرایط بدن ها و توان ها هم متفاوته. الان ببینید تو همین کامنت ها چقدر دوران نقاهت بعد عمل فرق داره.

ایشالا که هر چه سریعتر خوب بشن. چرا از همسرتون کمک نمگیرید؟

عزيزم ميدونم خسته اي خودم تجربه كردم سر مادرشوهرم اما جاي زخم داخل شكمشون خيلي دردناكه و خوب نميشه م ...

همه که تب و لرز ندارن

اون موردی که شما دیدی شاید عفونت کرده که اینجوری بوده 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

وای عزیزم عروس شدی یا به بردگی گرفتنت؟؟؟مگه وظیفه عروسه این‌کارا؟؟ حالا اگه یه وقتایی تو هم یه کمکی ...

عزیزم مادرشوهرم خوب و مهربونم بدی خیلی کم ازش دیدم بخاطر همینه بهش میرسم ولی حقیقت واقعا خسته شدم بالا گفتم شرایطمو حرصم میگیره از خانوادش خب چی میشه خواهراش و مادرش هم بسان بهش برسن حداقل نوبتی .منم سنم کمه وقعا سختمه

خدا رو شکر سنشون بالا نیست. اما خب شرایط بدن ها و توان ها هم متفاوته. الان ببینید تو همین کامنت ها چ ...

همسرم خب سرکاره بنده خدا بیاد خونه شام بزاره برای اونا یا بیاد ظرفارو بشوره !واقعا جور نمیاد . البته بستگی به دکترش هم داره واقعا دکتر خوبی بود دستش سبک بود

عزيزم تا يك سال و نيم تازه بدنشون تب ميكنه و دماش ميره بالا عوارض وحشتناك داره و داخل شكم زخمش خيلي ...

من مادرم و خاله م این عمل رو داشتن اصلا اینجوری نبودن

زنی که سزارین می کنه هم تا حدود مشابهی شکمش پاره میشه ولی هم باید سریع سرپا بشه هم بچه داری کنه درد اصلی هم حدود ده روز تا دو هفته اوله 

همون سزارینم اگر کسی زخمش عفونت کنه تا کلی وقت درگیر تب و لرز و... میشه

من مادرم و خاله م این عمل رو داشتن اصلا اینجوری نبودن زنی که سزارین می کنه هم تا حدود مشابهی شکمش پ ...

منم دیدم اونایی که خیلی دردم داشتن تا چهل روز اسراحت کردن مادرشوهرمن خداروشکر درد اصلا نداره خودش بچه هاشو سزارین دنبا اورده میگه عین همونه تازه دردش کمترم هست  البته برای اون اونجوریه میگم دکترش خیلی خوب بوده 

همسرم خب سرکاره بنده خدا بیاد خونه شام بزاره برای اونا یا بیاد ظرفارو بشوره !واقعا جور نمیاد . البته ...

اگر تا شب سر کار هستن خب بله درسته 

ولی اگر اداری هستن خب وقت آزاد دارن و برای رسیدگی به مادر خودشون هست هیچ اشکالی نداره خداییش. حتی اگر وقتش ندارن اگه بتونن چند روزی مرخصی بگیرن و بیان کمک خیلی عالی میشه.

ازین جهت میگم که همسرتون تنها کسی هست که میتونید راحت ازشون کمک بخواهید و مشکلتون بهشون بگید.

اگر تا شب سر کار هستن خب بله درسته  ولی اگر اداری هستن خب وقت آزاد دارن و برای رسیدگی به مادر ...

نه عزیزم شغلش ازاده پنج صب میره تا هفت شب ولی بازم ازش بخوام کمک حالم هست . احتمالا دوسه روز دیگه بخیشو بکشه تا بخیه کشیدن میمونم خونشون بعدم میام خونه خودم