2777
2789
عنوان

خلبان خانم نظرتون چیه

57 بازدید | 15 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

داستان از این قراره که من پارسال دیپلم گرفتم

و تا الان علاقه ای به دانشگاه نداشتم

خواهر زاده ی من ام امسال انتخاب رشته داره و تصمیم گرفته بعد از سال نهم وارد مدرسه هوانوردی بشه و بعد دیپلم هوانوردی بره خلبانی. اینم بگم که خواهر زاده ام دختره

یه تاپیک ام راجب رشته خواهرزاده ام گذاشته بودم

آنقدر راجب خلبانی و قشنگی و خوبیاش برام گف حس میکنم منم علاقه پیدا کردم بهش . و تصمیم گرفتم برم یه اموزشگاه خلبانی ثبت نام کنم و دوره هاشو ببینم .

سوال من از شما اینه که آیا خلبان خانم دور و اطرافتون میشناسید که موفق باشه

درآمد شون خوبه ؟

اگر خدا بخواد شاید شاید سال بعد برم روسیه شاید .

اونجا برم دانشگاه خلبانی ؟

نظرتون چیه ؟ ایران بخونم یا روسیه . راستی روسیه استخدام خلبان خانم داره اصن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خلبانی مثل گواهینامه پایه ۱ نیست آموزشگاه داشته باشه فقط از طریق دانشگاه و مصاحبه و کلی آزمایشات پزشکی میتونی بری تازه شاید باورت نشه ولی به دندون خراب و چشم ضعیف و حتی دندون پر شده هم گیر میدن

هزینه خیلی خیلی زیادی میخواداگر از پس هزینش برمیای بروولی تضمینیم نیست که بعدش استخدام بشی باید پارت ...

مهمانداری جطور

مهماندار خانم میشناسید که موفق باشع و درآمد خوب؟

عزیزم خلبانی مثل گواهینامه پایه ۱ نیست آموزشگاه داشته باشه فقط از طریق دانشگاه و مصاحبه و کلی آزمایش ...

دندون پر شده ؟ 🤣🤣🤣

من نصف دندونام پر شده اس

عزیزم خلبانی مثل گواهینامه پایه ۱ نیست آموزشگاه داشته باشه فقط از طریق دانشگاه و مصاحبه و کلی آزمایش ...

چرا اطلاعات غلط میدید

خلبانی توی ایران رشته دانشگاهی نداره و راه ورود بهش همون اموزشگاهای خلبانیه

چرا اطلاعات غلط میدیدخلبانی توی ایران رشته دانشگاهی نداره و راه ورود بهش همون اموزشگاهای خلبانیه

اشکالی نداره عزیزم شاید ایشون منظورشون خلبان ارتش بوده

دندون پر شده ؟ 🤣🤣🤣من نصف دندونام پر شده اس

همون دیگه نمیدونم چه مرگشونه فکر میکنم قبلا چون با آمالگام پر میکردن دندون رو و به حالت آلیاژ فلزی و حالت رسانایی داشت و ممکن بود رو روند پرواز و دریافت سیگنالها تاثیر بزاره (مثل همون حالتی که میگن گوشیاتونو یا خاموش کنید یا حالت پرواز بزارید) چون ممکنه یکسری سیگنالهایی تو ارتباط گیری با برج مراقبت مشکل ایجاد کنه احتمالا دلیل خوبی براش دارن ولی خب میگم هفت خوان رستمه