2777
2789
عنوان

پرنده های طلایی در اسمان شب

282 بازدید | 11 پست

بچه ها امشب تو بالکن نشسته بودم ساعت ۸ اینا بود، چند تا پرنده طلایی مثل کبوتر بودن بالای آسمون جای ستاره ها دیدم تند تند پرواز میکردن، خیلی عجیب بود اولین بار بود که میدیدم تو اسمون همچین پرنده هایی اونم بالای بالا، طلایی ، کسی میدونه چی بودن ؟؟؟ خیلی برام عجیب بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خیلی عجیب بود جالبه حالم از اون موقع عجیب غریبه اخه چند وقته همش اعداد شبیه هم میبینم که می ...

خوشبحالت🥲

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

منم ی بار ازین نور رنگیا هس ک موقع جشنا میزنن تو اسمون یکی دیدم رنگش ابی بود ولی فهمیدم مال انسان ها نبود اخع خیلی دور و دست نیافتنی ب نظر میومد ولی بزرگ بود ب سرعت نورم نبود ولی اهستع ی جوری رف ک من گوشع پنجره ک پرده کنار رفتع بود کامل دیدم

ولی ی چیز عجیب تر حال من بود ک تو اون لحظع انقد ضرباتم رف بالا ک انگار قلبم ی لحظه وایساد و توان انجام کاری رو نداشتم انگار زملت ایستاده بود واسه من خیلی ترستاک بود بهدا فک کردم دنیا داره تموم میشه اخه واقعن عجیب بود توروخدا مسخرم نکنین حالمم خیلی عجیب بود و من اون لحظه فقط ب این فک کردم ک کم کم اخرالزمانه و اینا نشونه ی ظهوره ..

دخترتون رو جوری بزرگ کنید که شجاع باشه و به خودش تکیه کنه اگه این کارو نکنید ، کل زندگیش رو منتظر میمونه که مرد‌ها نجاتش بدن ...💮‹ شازده کوچولو پرسید: دوست داشتناتو میخوای ببری تو گور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟! روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم.شازده کوچولو گفت: مگه میشه؟!روباه گفت: آره ...همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هر جا دنبالشون میگردم پیداشون نمی کنم ... :) ›"‏شماهم حس میکنید این اواخر تحمل کردن ادمای اطرافتون سخت شده و همه روی مخن؟ حتی حس میکنم دیگه ادمایی که بهم نزدیک بودنم مثل قبلا نیستن🥲.""میدونید علت گریه ی بی اختیار چیه؟«اینه که بدنمون درحال مبارزه با چیزاییه که ذهن و قلبمون نمی تونن اون ها رو توجیه کنن!»😄"حدود یک سال خواننده خاموش بودم😇اینجا هیچکس،دیگری رو نمیشناسه و همه داریم از فرسنگ ها دورتر باهم حرف میزنیم و نظراتمون رو منتقل میکنیم پس بیایید باهم مهربون باشیم🌻☘
امروز برای دوستم که تعریف کردم اونم همین و گفت نشانه ظهوره

وای اون لحظه حال ادم ی جوریه واس من انگار زمان ایستاده بود

دخترتون رو جوری بزرگ کنید که شجاع باشه و به خودش تکیه کنه اگه این کارو نکنید ، کل زندگیش رو منتظر میمونه که مرد‌ها نجاتش بدن ...💮‹ شازده کوچولو پرسید: دوست داشتناتو میخوای ببری تو گور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟! روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم.شازده کوچولو گفت: مگه میشه؟!روباه گفت: آره ...همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هر جا دنبالشون میگردم پیداشون نمی کنم ... :) ›"‏شماهم حس میکنید این اواخر تحمل کردن ادمای اطرافتون سخت شده و همه روی مخن؟ حتی حس میکنم دیگه ادمایی که بهم نزدیک بودنم مثل قبلا نیستن🥲.""میدونید علت گریه ی بی اختیار چیه؟«اینه که بدنمون درحال مبارزه با چیزاییه که ذهن و قلبمون نمی تونن اون ها رو توجیه کنن!»😄"حدود یک سال خواننده خاموش بودم😇اینجا هیچکس،دیگری رو نمیشناسه و همه داریم از فرسنگ ها دورتر باهم حرف میزنیم و نظراتمون رو منتقل میکنیم پس بیایید باهم مهربون باشیم🌻☘
دقیقا من هنگ‌کرده بودم ۲ تا کنار هم بودن طلای ۳ بار دیدم خیلی عجیب بود خیلیی

یعنی خطای دید نبوده ؟ شکل پرنده ها رو هم تونستی ببینی؟؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
یعنی خطای دید نبوده ؟ شکل پرنده ها رو هم تونستی ببینی؟؟

اره عزیزم من عینکیم اول دیدم تو اسمون ۲ تا چیز طلایی تند پرواز میکنن. رفتم عینکم و زدم دوباره دیدم با سرعت پرواز کردن ، دفعه سوم قشنگ دیدم کبوتر مانند بود پرای طالییی مثال ستاره ک برق میزنه اونجوری بود خیلی عجیب غریب بودن بعد اون لحظه حال دلم یه جوری شد