2777
2789
عنوان

اقدام

116 بازدید | 30 پست

سلام من الان سه ماهی میشه جنین هجده هفتمو سقط کردم و میخام  این ماه اقدام کنم ولی همش استرس دارم ک باز هم سقط کنم ..من خیلی رحمم دیر میگیره ..کیا اقدامین؟چن وقته اقدام میکنید؟

خدایا شکرت..😍🤲

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

علایم سقطت چی بود

من یه سقط پنج هفته داشتم ک خونریزی شدید و دل درد بودسقط هجده هفتمو بیمارستان رفتم چون بچم میکروسفالی بود خودم سقط کردم

خدایا شکرت..😍🤲
منم سقط داشتم تنها دلیلش هم استرس بود، توکل کن به خدا ان شاءالله همین ماه تاپیک بارداری میزنی❤️البته ...

شما چن هفته سقط کردین علتش چی بود 

الان اقدامید؟

خدایا شکرت..😍🤲
من یه سقط پنج هفته داشتم ک خونریزی شدید و دل درد بودسقط هجده هفتمو بیمارستان رفتم چون بچم میکروسفالی ...

پس چرا من رفتم سونو گفت بچت سقط شده و هیچی احساس نکردم هفته ۸ سونو دادم بچم سالم بو هفته ۱۲ رفتم گفت اصلا باردار نیستی 

امیدم به خداهست همیشه
پس چرا من رفتم سونو گفت بچت سقط شده و هیچی احساس نکردم هفته ۸ سونو دادم بچم سالم بو هفته ۱۲ رفتم گفت ...

کی رفتی سنو؟

نمی‌دونم مال من ک همراه با درد شدید و خونریزی بود شما خونریزی نداشتی یا لکه بینی؟

خدایا شکرت..😍🤲
شما چن هفته سقط کردین علتش چی بود  الان اقدامید؟

6هفته سقط، دلیلش والا مشخص نشد فقط می‌دونم از استرس زیاد خودمم داشتم میمردم، الان دارم وزن کم میکنم فعلا می‌خوام تا آمادگی کامل صبر کنم، البته دکترم هم گفت چون 13سال اقدام نکردی واکنش بدنت طبیعیه

God help me to be strong enough not to lie to myself 
پس چرا من رفتم سونو گفت بچت سقط شده و هیچی احساس نکردم هفته ۸ سونو دادم بچم سالم بو هفته ۱۲ رفتم گفت ...

شاید سنو گرافی اشتباه کرده چند جای دیگه برو

خدایا شکرت..😍🤲
کی رفتی سنو؟ نمی‌دونم مال من ک همراه با درد شدید و خونریزی بود شما خونریزی نداشتی یا لکه بینی؟

دیروز رفتم سونو  لک بینی داشتم رفتم دکتر گفت هماتوم داری قرص و شیاف پروژسترون داد 

امیدم به خداهست همیشه