2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کلاس جامع مفتون رو پیشنهاد میدم  از تام لند 2تا جلسه از کلاسش رو میتونی رایگان ببینی اگه ...

واسه ادبیات در کمال احترام باهاتون مخالفم.ادبیات ففط و فقط دکتر هامون سبطی .واقعا تکه

واسه ادبیات در کمال احترام باهاتون مخالفم.ادبیات ففط و فقط دکتر هامون سبطی .واقعا تکه

هرکسی با یه استادی میتونه ارتباط بگیره دیگه 

من ادبیات رو با عبدالمحمدی فهمیدم 

و درصدمم خوب شد 

نظر شماهم محترمه ❤️

هرکسی با یه استادی میتونه ارتباط بگیره دیگه  من ادبیات رو با عبدالمحمدی فهمیدم  و درصدمم ...

عزیزم کلاس دکتر سبطی رو دیده بودی ؟ من عبدالمحمدی رو میشناسم .دبیر خوبیه ولی سبطی واقعا تو ادبیات بی رقیبه .

عزیزم کلاس دکتر سبطی رو دیده بودی ؟ من عبدالمحمدی رو میشناسم .دبیر خوبیه ولی سبطی واقعا تو ادبیات بی ...

ببخشید گلم شما که آشنایی دارین الان بنظرتون با آقای زینعلی هم میشه نتیجه گرفت؟ 

عزیزم بنظرتون من قرابت کتاب سبطی بخونم و کلاسم با آقای جعفری برم اوکیه؟

اقای جعفری رو نمیشناسم .به نظر من ادبیات فقط سبطی. همه ی کتابهاش از قرابت ،ارایه .لغت و املا همش معرکه اس و کلاسش هم عالیه

اقای جعفری رو نمیشناسم .به نظر من ادبیات فقط سبطی. همه ی کتابهاش از قرابت ،ارایه .لغت و املا همش معر ...

جدا کلاسشون خوبه؟ کسل کننده نیست؟ 

گلم شما دانشجوی دندون هستید؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز