من ۵ سال پیش با یه پسری اشنا شدم و رابطمون ۳ سال طول کشید خانواده اون کاملا در جریان بودن ولی من اول فقط به خواهرم گفتم و تقریبا یک سال بعد به مادرم ولی اونا موافق نبودن منم خیلی از علاقم مطمئن نبودم و اون موقع هنوز مدرسه میرفتم برای همین از اون پسر خواستم که جدا بشیم چون درسم برام مهم بود و کنکور داشتم اونم قبول کرد که ارتباطمون کمتر بشه (قبلش هرروز ۴/۵ ساعت حرف میزدیم) بعد از یه مدتی دیگه دلم نمیخواست همون روزی نیم ساعت هم باهاش حرف بزنم یه شب وقتی رفت بخوابه بهش پیام دادم چون نمیخواستم انلاین باشه و بتونه جواب بده ازش خواستم دیگه مزاحمم نشه بهش گفتم من باهات خوشبخت نمیشم
از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
وقتی بخشیدت دیگ دردت چیه اخه دوست داره دوسش داری بشین سر زندگیت خیلیا ارزوشونه یکی دوسشون داشته باشه ...
وقتی بغلم میکنه دلم میگیره و میزنم زیر گریه این رفتارم خیلی اذیتش میکنه یه جوری شده که میترسه تو جمع خیلی نزدیکم بشه اتگار افسرده شدم بی حس شدم حس میکنم همه حرفام تو ذهنش مرور میشه هروقت نگام میکنه فکر میکنم داره به این فکر میکنه که چه جوری ولش کردم
از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتارم خیلی اذیتش میکنه زیاد خونشون نمیرم وقتایی هم که اون میاد معمولا یه اتفاقی میوفته که زود میره خیلی وقتا دوتایی تو اتاقم نیم ساعت ساکت میشینیم و اون فقط نگام میکنه و من بهش میگم نگام نکن
ببین فقط برای خجالت و کنار اومدن با این موضوع روان شناس برو جون بالأخره رابطه زن و شوهری هست از حا ...
توهم این تجربه رو داشتی؟ رفتیم بهمون گفت عجله کردیم و فعلا بهتره از این جلوتر نریم ولی محمد قبول نمیکنه و میگه تو بیای پیشم همه چیو درست میکنم دیگه تحمل جدایی نداره