2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 96 پست
به نظرمن بایدبیشترفکرمیکردی به برگشتن رابطه دوباره

همه چی خیلی سریع شد یه شبه یادش افتادم دلم باش تنگ شد به دوستم گفتم و کمتر از یک ماه همو دیدیم و چندهفته بعدش اومد خونمون و...

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیزی که دروغ گفتی خیلی اساسیه یا مصلحتیه که نمیتونی هضمش کنی

اندومتریوز دارم اونموقع میخواستم برم درس بخونم و باهاش حرف نزنم یهو میرفتم بعد دو روز میومدم میگفتم درد شکم داشتم رفتم بیمارستان بستری شدم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
چیزی که دروغ گفتی خیلی اساسیه یا مصلحتیه که نمیتونی هضمش کنی

بیشتر دروغام سر این بود که میخواستم یه جوری دست به سرش کنم که نیاد ببینتم یا برم یه جایی بهش نگم یا درس بخونم

اره عزیزم من بهم نگا می‌کرد ميگفتم نگام نکن اذیت میشم 

منم اینطوریم نگاهش نفسش برام سنگینه خجالت میکشم

والا ت رسیدی بهش خواهر من نشسته‌ ام‌ به‌ در نگاه میکنم😂😂

فقط دوستین؟

بودیم 😂

من زمان دوستیمون خیلی باهاش راحت بودم اونم فکر میکنه دوباره قراره اونطوری بشم ولی میترسم که نشه

اره عزیزم هی‌ میره میاد یهو میاد غيرتي میشه دوباره‌ میره دینمون کرده‌ والا 

امیدوارم هرچی به صلاحته برات پیش بیاد💕

2790
2778
2791
2779
2792