2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

2668 بازدید | 96 پست

من ۵ سال پیش با یه پسری اشنا شدم و رابطمون ۳ سال طول کشید خانواده اون کاملا در جریان بودن ولی من اول فقط به خواهرم گفتم و تقریبا یک سال بعد به مادرم ولی اونا موافق نبودن منم خیلی از علاقم مطمئن نبودم و اون موقع هنوز مدرسه میرفتم برای همین از اون پسر خواستم که جدا بشیم چون درسم برام مهم بود و کنکور داشتم اونم قبول کرد که ارتباطمون کمتر بشه (قبلش هرروز ۴/۵ ساعت حرف میزدیم) بعد از یه مدتی دیگه دلم نمیخواست همون روزی نیم ساعت هم باهاش حرف بزنم یه شب وقتی رفت بخوابه بهش پیام دادم چون نمیخواستم انلاین باشه و بتونه جواب بده ازش خواستم دیگه مزاحمم نشه بهش گفتم من باهات خوشبخت نمیشم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش قسمش دادم که مزاحمم نشه و بلاکش کردم ولی تا چندماه هرچندوقت یه بار زنگ میزد و فقط میپرسید خوبی و چیکار میکنی

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

یه بار بهش گفتم که هرکس به گوشی مامان و بابام زنگ میزنه من فکر میکنم اونه و میخواد اذیتم کنه یا مثلا انتقام بگیره و اونم گفت به اذیت شدنم راضی نیست و بعد از اون به جز روز تولدم دیگه زنگ نزد

بعد کنکور با ادمای دیگه ای اشنا شدم و پیشنهاد دوستی داشتم ولی نمیتونستم

دوبار رفتم سر قرار و هردوبار وقتی برگشتم خونه حالم از خودم بهم میخورد حس میکردم هیچکس هیچوقت نمیتونه منو اندازه اون دوست داشته باشه