2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 96 پست

خودم نمیتونستم بهش پیام بدم از یکی از دوستام خواستم که غیرمستقیم بهش بگه که درسا دیگه دانشجوعه و اگ الان بهش پیشنهاد بدی قبول میکنه و تو این مدت با کسی نبوده دوستمم اینکار کرد و بعد مدت ها اون بهم زنگ زد و خواست هم دیگه رو ببینیم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی رفتم پیشش اصلا تغییر نکرده بود انگار نه انگار ماه ها گذشته بود مثل قبل باهام رفتار کرد ولی من از خودم خجالت میکشیدم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

چندماه باهم حرف زدیم و قرار شد بیاد خونمون و با خانوادم حرف بزنه خانوادم خیلی ازش خوششون اومد و خیلی زود نامزد شدیم

ولی من هنوز باهاش راحت نیستم و ازش خجالت میکشم بخاطر حرفایی که زدم و دروغایی که قبلا بهش گفتم حتی الان که عقد کردیم زیاد پیشش نیستم و اون هیچوقت اعتراضی نمیکنه به هیچی خانوادش خیلی دوسم دارن خودشم واقعا خوبه ولی من نگرانم همش تپش قلب دارم چون از خودم مطمئن نیستم

نمیدونم باید چیکار کنم از اینک بهم نزدیک میشه راحت نیستم و بهش گفتم اونم قول داده تا زمانی که امادگی نداشته باشم باهم رابطه نداشته باشیم ولی من اصلا حالم خوب نیست و عذاب وجدان دارم 

میترسم از روزی که بخوام برم تو خونش و باهاش زندگی کنم

پیش مشاور هم رفتیم مشاور بهم گفت اشتباه کردم وقتی از خودم مطمئن نبودم اجازه دادم انقدر قضیه جدی بشه و بهتره عجله نکنیم ولی محمد میگه دوباره تحمل دوری و جدایی نداره میگه تو با من باش پشیمون نمیشی میگه قول میدم همه چیو درست کنم 

ازت رابطه خاست

نه اصلا اینطوری نبود هیچوقت

عزیزم شاید اون‌ قدر بزرگ نباشم که‌ تجربم خیلی‌ باشه اما با همین یکم تجربه‌ بهت میگم تو ترسیدی، ترسیدی کسی مثل اونو پیدا نکنی و برای‌ همین بهش برگشتي تو خودشو دوست نداری توجه‌ اون‌ فرد رو دوست داري چون یه‌ جور خاص بهت توجه‌ میکنه

نه اصلا اینطوری نبود هیچوقت

اگ نخواست چرا ولش کردی کارت اشتباه بود والا پسرایی هستن ک میگن باید رابطه داشته باشیم ندی کات میکنم اشتباه کردی دلش و شکوندی تو فکر کن بجای ت  اون این کارو باهات میکرد دلت  نمیشکست؟

من باید چیکار کنم؟ حالم خوب نیست میترسم تا اخر عمر با این حسم زندگیو اونو خراب کنم 

مگه اون چندوقت میتونه این رفتار منو تحمل کنه

دلم براش میسوزه

منم دوسش دارم ینی مطمئنم به جز اون نمیتونم کسیو بخوام ولی بخاطر حرفایی که قبلا بهش زدم حالم بده هنوز