2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 96 پست

ما آدما خیلی‌ عجیبیم بحث یه‌ عمر زندگیه اگه دوسش نداشته باشی نميتونی از پس‌ مشکلات بر بیای و قطعا پشتش و خالی میکنی بشین با خودت فکر کن لطفآ ببین می‌خوایش واقعا دلت میریزه می‌بینیش دلت بر صداش تنگ میشع حاضری تو نداری بدبختی مریضی کنارش باشی؟ 

عزیزم شاید اون‌ قدر بزرگ نباشم که‌ تجربم خیلی‌ باشه اما با همین یکم تجربه‌ بهت میگم تو ترسیدی، ترسید ...

نمیدونم باید چیکار کنم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ نخواست چرا ولش کردی کارت اشتباه بود والا پسرایی هستن ک میگن باید رابطه داشته باشیم ندی کات میکنم ...

چون واقعا اون تایم درسم برام مهم تر بود و فکر میکردم ازش بهتر پیدا میکنم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
تتز حس عذاب وجدانت خبر داره؟

اره میگه من بخشیدمت بهش فکر نکن

میگه اگ الان خوب باشی قبلا فراموش میکنم ولی الان حالم خوب نیست خیلی وقتا جلوش گریه میکنم 

چون واقعا اون تایم درسم برام مهم تر بود و فکر میکردم ازش بهتر پیدا میکنم

هیچوقت نگو اینطوری من دل ی پسر شکوندم افتادم دست ی پسری ک صبح شب باهام درگیره اون پسره برگشت بهم گفت نفرینت نمیکنم ولی از خدا میخوام بلائی ک سرم آوردی یکی ک دوسش داری سرت بیاره ک واقعا سرم اومد 

اره میگه من بخشیدمت بهش فکر نکن میگه اگ الان خوب باشی قبلا فراموش میکنم ولی الان حالم خوب نیست خیلی ...

وقتی بخشیدت دیگ دردت چیه اخه دوست داره دوسش داری بشین سر زندگیت خیلیا ارزوشونه یکی دوسشون داشته باشه ن حتی عاشق هم فقط دوس داشتن

ما آدما خیلی‌ عجیبیم بحث یه‌ عمر زندگیه اگه دوسش نداشته باشی نميتونی از پس‌ مشکلات بر بیای و قطعا پش ...

نمیتونم به چیزی فکر کنم فقط دلم میخواد گریه کنم الان عقد کردیم همه میگن زودتر برین سر خونه زندگیتون ولی من نمیخوام حس میکنم هنوز امادگیشو ندارم فقط محمد میدونه حالمو به همه گفته میخوایم خونشو تغییر بدیم و یکم طول میکشه

این‌ احساساتی که‌ گفتمو داري؟ 

اره دلم برای صداش تنگ میشه برای اینک باهاش حرف بزنم دستشو بگیرم ولی وقتی میبینمش وقتی یه اتفاقی میوفته مجبور میشیم روبوسی کنیم گریم میگیره 

خب پس‌ فقط استرس قبل ازدواجه تردید افتاده‌ تو دلت ابجیم همین بود می‌ترسید ببین اگه پسر خوبیه اخلاقش خوبه وضعش دستش به‌ دهنش می‌رسه میتونه زندگیو بچرخونه و اینا و ت ام‌ دختر دیگ سمتش ببيني دوست نداری و حس خوب داري کنارش ینی همه‌ چی‌ اوکیه

هیچوقت نگو اینطوری من دل ی پسر شکوندم افتادم دست ی پسری ک صبح شب باهام درگیره اون پسره برگشت بهم گفت ...

متاسفم عزیزم

باهاش حرف بزن بگو ک اشتباه کردی ازش معذت بخواه

خودش حسمو میدونه پشیمونم بخاطر حرفایی که بهش زدم ولی میترسم تا چندوقت دیگه باید برم خونش میترسم نمیدونم این چه حسیه چه ترسیه که دارم 

خودش حسمو میدونه پشیمونم بخاطر حرفایی که بهش زدم ولی میترسم تا چندوقت دیگه باید برم خونش میترسم نمید ...

اصلا نگران‌ نباش یکم ازین حست بخاطر اینه که‌ هنوز خجالت بینتونه. دوما بخاطر اینه می‌ترسی خوشبخت نشی و اینا ولی‌ لطفآ فکر بد نکن چون جذب میکنی هم‌ش تصور کن خوشبختی