2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 96 پست
وقتی بخشیدت دیگ دردت چیه اخه دوست داره دوسش داری بشین سر زندگیت خیلیا ارزوشونه یکی دوسشون داشته باشه ...

وقتی بغلم میکنه دلم میگیره و میزنم زیر گریه این رفتارم خیلی اذیتش میکنه یه جوری شده که میترسه تو جمع خیلی نزدیکم بشه اتگار افسرده شدم بی حس شدم حس میکنم همه حرفام تو ذهنش مرور میشه هروقت نگام میکنه فکر میکنم داره به این فکر میکنه که چه جوری ولش کردم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمبدونم شاید بخواد انتقام بگیره ازت😕

اگ میخواست انتقام بگیره قبلا خیلی موقعیت داشت

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
اصلا نگران‌ نباش یکم ازین حست بخاطر اینه که‌ هنوز خجالت بینتونه. دوما بخاطر اینه می‌ترسی خوشبخت نشی ...

اره دقیقا همینه خجالت میکشم ازش 

رفتارم خیلی اذیتش میکنه زیاد خونشون نمیرم وقتایی هم که اون میاد معمولا یه اتفاقی میوفته که زود میره خیلی وقتا دوتایی تو اتاقم نیم ساعت ساکت میشینیم و اون فقط نگام میکنه و من بهش میگم نگام نکن

ببین فقط برای‌ خجالت و کنار اومدن با این موضوع روان شناس برو جون بالأخره رابطه زن‌ و شوهری هست از حا ...

توهم این تجربه رو داشتی؟ رفتیم بهمون گفت عجله کردیم و فعلا بهتره از این جلوتر نریم ولی محمد قبول نمیکنه و میگه تو بیای پیشم همه چیو درست میکنم دیگه تحمل جدایی نداره

خب چرا تو فکر جبران نباشی چرا بدترش کنی 

میخوام براش جبران کنم نمیدونم چطوری

اون که میگه بخشیده و فراموش کرده ولی من نمیتونم فراموش کنم خیلی بهش دروغ گفتم حتی هنوزم بعضیاشو نتونستم بهش بگم میترسم

بنظرم الکی خـدتو اذیت میکنی خودتو رها کن از خدا کمک بخواه

💕