2777
2789
عنوان

ما هنوزم .....

279 بازدید | 15 پست

ما هنوز خریدهامون رو میشوریم نون که میگیریم گرم می کنیم البته به اجبار شوهرم 

دیگه حالم از این وسواس هاش به هم خورده واقعا تهوع گرفتم جالبه من شاغلم سر کار صبحانه میخورم بهش میگم مگه من سرکار صبحانه میخورم کسی نون رو گرم می کنه میگه همیشه هم تو مریضی رو میاری به خونه اصلا مریض میشم جرات ندارم بگم چون کاری نمیکنه همش هم سرکوفت میزنه چون رعایت نمی کنی حالا رعایت نکردن من یعنی اینکه مثلا کارت بانکیم رو نمیشورم یا هر دقیقه بیرون به دستم الکل نمی‌زنم یعنی بیرونیم با هم هر ثانیه باید الکل بزنیم امروز واقعا آرزو کردم خودش کرونا بگیره من نگیرم دلم خنک شه دو سال پدر من رو دآورده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسرت رفتارهای وسواس گونه داره باید بره پیش مشاور 

ما هم رعایت میکنیم ولی دیگه نه به این شدت 

همون ماسک و شستشوی دست کفایت میکنه

خریدها رو هم از وقتی انتقال از سطوح رد شد دیگه نمیشوریم. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
واکسن زدین؟

آره بابا آستارازانکا هم زدیم هر دو دوز 

ما ده دوز واکسن بزنیم کلا بیان قطعی بگن کرونا دیگه تموم شد این تا سال ها به این کار ادامه میده بخدا خسته ام کرد 

آره بابا آستارازانکا هم زدیم هر دو دوز  ما ده دوز واکسن بزنیم کلا بیان قطعی بگن کرونا دیگه تمو ...

باید بره دکتر عزیزم،وسواس به این شدت خوب نیست و زندگیتون رو تحت الشعاع قرار میده

ما همچنان همه چی رو میشوریم نون هم چند ماهه میخریم گرم میکنیم قبلش میپختیم یا نون خشک میگرفتیم!!بیرون دو تا و جاای شلوغ سه تا ماسک میزنیم خونه کسی هم نمیریم کسی هم خونمون نمیاد فامیلا رو بیرون و تو باغ میبینیم!!!!

تازه صبحانه هم ساعت یه ربع به پنج صبح بیدار میشیم تو خونه میخوریم که سرکار ماسکمونو برنداریم!!!!

من این دو سال نابود شدم اخرشم اگه حرم و زیارت نرفتیم از نظر دوستان طلبیده!!!!!نشدیم و از بی لیاقتیمون بوده اگه مهمونی و عروسی هم نرفتیم دعوت!!!!نشدیم

چی بگم که دلم خونه  ولی داره تموم میشه یکم دیگه تحمل کن باهاش راه بیا چند وقت دیگه که برگردیم به زندگی عادی کم کم بی خیال میشن

ما هنوز وسایل و میشوریم..الکل هم میبریم با خودمون و برای نون هم یه کیسه نون گرفتیم همونطور که داغه میزاریم داخلش...به نظرم وسواس نیست کرونا خطرناکه الانم اومیکرون اومده اکثرا توجه کنی سرما خوردگی شدید دارن همه...دیگه ام اذیت نمیشیم الان چون دو ساله کرونا اومده..وقتی زندگی یه تغییری میکنه ماام باید تو رفتارمون تغییر بدیم ..

ما همچنان همه چی رو میشوریم نون هم چند ماهه میخریم گرم میکنیم قبلش میپختیم یا نون خشک میگرفتیم!!بیرو ...

نه عزیزم شوهر من عروسی خواهرشون بود رفتیم کاملا هم وسط بود من دو سه هفته یک بار مهمون دعوت می کنم از تمام فامیل هاش رو من دعوت کردم این ها اصلا مشکل نداره چون از نظرش همه اونها سالمند فقط من و مامان بابام و خانواده ام هستیم که رعایت نمی کنیم خانواده خودش حتی دورترینشون هم این مطمئنه که سالمه و خیلی هم رعایت می کنه 

نه عزیزم شوهر من عروسی خواهرشون بود رفتیم کاملا هم وسط بود من دو سه هفته یک بار مهمون دعوت می کنم از ...

نه دیگه پس این اسمش رعایت نیست داره اذیت میکنه بهش محل نده بعد مهمونی های خانواده اش هم بگو حس میکنم ته گلوم یه جوریه  

ما هنوز وسایل و میشوریم..الکل هم میبریم با خودمون و برای نون هم یه کیسه نون گرفتیم همونطور که داغه م ...

آخه کاملا انتقال از سطوح رد شد فقط انتقال از تنفس مستقیم آدم مبتلاست که حتی از ماسک هم رد میشه 

من هم ماسک میزنم همیشه اما مطمئنم شوهرم سرکار همیشه ماسک نداره چون صبحانه و ناهار میخوره حالا صبحانه رو تو خونه بخوره ناهار رو که مجبور همون جا بخوره و باید ماسکش رو بیاره پایین جالبه همیشه هم می‌دونه همکارهاش غذا چی دارن پس نزدیک هم غذا میخورن 

نه دیگه پس این اسمش رعایت نیست داره اذیت میکنه بهش محل نده بعد مهمونی های خانواده اش هم بگو حس میکنم ...

دقیقا انگار داره لج می‌کنه که من رو اذیت کنه هر چی هم بهش میگم بدتر می‌کنه تو مسافرت هم یه جوری رفتار می کنه بقیه کلافه بشن البته سفر با خانواده من چون خانواده خودش اهل گردش و تفریح نیستن