سلام قشنگا😍کسی هست که عمل واژینو پلاستی و لابیا پلاستی انجام داده باشه؟ منم میخوام بعد زایمانم همونجا هر دو رو انجام بدم گفتم بپرسم از شما ها اگه انجام دادید چطوری بوده؟
بله خیلی خوبه من این عمل انجام دادم راضی بودم الان ۶ ماه از این قضیه میگذره من پیش خانم دکتر زرع پیما رفتم و مشکلی هم نداشتم خیلی خوب بود بود آدم اعتماد به نفس خوبی میگیره این آدرس اینستا ش drsarezarpeyma.ir
من خواهرم بعد زایمان انجام داد ببین کلی دکتر رفت همه فقط یه لابیا پلاستی خیلی ساده انجام می دادن اما یه دکتر پیدا کرد به نام دکتر ویدا ناجی خیلی کارش خوب بود همه ی کار های زیبایی واژن رو تو همون جراحی لابیا پلاستی انجام داد و کلا تغییر کرد هزینشم خوب بود به نسبت بقیه دکترا که کاری نمی کنن
من داشتم عزیزم پیش دکتر میترا بهمن پور خیلی هم راضی بودم حالا راجع به چی سوال داری؟ اگه بتونم کمک میکنم میتونی هم از خود پزشکم بپرسی من قبلش مشاوره گرفتم ازشون
من خیلی لابیاهای نافرمی داشتم واقعا اذیت میشدم تو لباس که خیلی معلوم بود رفتم دکتر زنان گفت میتونی عمل لابیاپلاستی انجام بدی تا اون موقع اسمشم نشنیده بودم . خدا خیرش بده دکترمو دکتر شمس جراحیم کرد. خیلی راضی ام.
عزیزم من جراحی واژینوپلاستی رو انجام دادم اسم دکترمم مریم محمد بیگی بود خیلی از نتیجه جراحیم راضیم اصلا هم اذیت نشدم فقط یکسری مراقبت داره که بعد از جراحی باید رعایت کنی.