سلام قشنگا😍کسی هست که عمل واژینو پلاستی و لابیا پلاستی انجام داده باشه؟ منم میخوام بعد زایمانم همونجا هر دو رو انجام بدم گفتم بپرسم از شما ها اگه انجام دادید چطوری بوده؟
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
عمل لابیا خیلی خیلی عوارض داره، اینجا یه خانومی تاپیک زده بود حتی پیش دکتر معروفی عمل کرده بود واقعا تا مرز سکته و لخته خون رفته بود خیلی عمل پر خطریه بنظرم تنتون سالمه الکی خودتونو مدیض نکنید
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
آره خیلی ریسکش بالاست، من خودمم دوس داشتم انجام بدم ولی خیلی تحقیق کردم ریسکش بالاست، انقدر که میگن راحته نیست، اون قسمت عصبای خیلی حساسی هستن، ولی عمل تنگ کردن دهانه رحم هیچ ایرادی نداره بعد زایمان دکترت برات انجام میده، باز اونم میگن بزارید چند ماه بگذره رحم به اندازه نرمالش برسه بعد عمل کنید بهتر جواب میده
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی