2777
2789
عنوان

کسی واژینوپلاستی یا لابیا پلاستی انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 36 پست

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

روز مادر نزدیکه😍💚

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

بله خیلی خوبه من این عمل انجام دادم راضی بودم الان ۶ ماه از این قضیه میگذره من پیش خانم دکتر زرع پیما رفتم و مشکلی هم نداشتم خیلی خوب بود بود آدم اعتماد به نفس خوبی میگیره این آدرس اینستا ش drsarezarpeyma.ir

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواهرم بعد زایمان انجام داد ببین کلی دکتر رفت همه فقط یه لابیا پلاستی خیلی ساده انجام می دادن اما یه دکتر پیدا کرد به نام دکتر ویدا ناجی خیلی کارش خوب بود همه ی کار های زیبایی واژن رو تو همون جراحی لابیا پلاستی انجام داد و کلا تغییر کرد هزینشم خوب بود به نسبت بقیه دکترا که کاری نمی کنن

من داشتم عزیزم پیش دکتر میترا بهمن پور خیلی هم راضی بودم حالا راجع به چی سوال داری؟ اگه بتونم کمک میکنم میتونی هم از خود پزشکم بپرسی من قبلش مشاوره گرفتم ازشون

من خیلی لابیاهای نافرمی داشتم واقعا اذیت میشدم تو لباس که خیلی معلوم بود رفتم دکتر زنان  گفت میتونی عمل لابیاپلاستی انجام بدی تا اون موقع اسمشم نشنیده بودم . خدا خیرش بده دکترمو دکتر شمس جراحیم کرد. خیلی راضی ام.

من برای واژینوپلاستی فقط خانم دکتر مهرنامی رو بهت پیشنهاد میکنم کارشون عالیه خودمم پیششون انجام د ادم و از کارشون مطمینم که بهت معرفی ون میکنم

اینم ادرس اینستاشون برو سر بزن

https://www.instagram.com/DrAfsanehMehrnami/
۰۹۹۰۴۸۸۰۵۸۸