2777
2789
عنوان

کسی واژینوپلاستی یا لابیا پلاستی انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 36 پست
یعنی چجوری میشه با عمل من نمیفهمم عکس هم زدم گوگل متوجه نشدم سفید میشه چی میشه

اون قسمتی تیره رو بر میدارن، بخیه میزنن ، برا بعصیا هم ، هماندازه نیست، متقارنش میکنن همین

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون قسمتی تیره رو بر میدارن، بخیه میزنن ، برا بعصیا هم ، هماندازه نیست، متقارنش میکنن همین

بدارن دیگ نیس ندارن 

یجوری نمیشه نباشه

برای بعضی ها همون انداره نیس از کجا باید بفهمن اندازش نرماله یا نه

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

ببخشید قسمت تیره منظورتون یه چیز تیره هس اون وسط اونه دیگه یا کلن اصلیه تیرس پوستو روشنش میکنن

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
اگ همش تیره باشه چی؟😂

خخخخخخ دیگه دکتر میگه بزار برش دارم از نو بدم بسازن واست 😅😅🤣🤣🤣🤣

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ببخشید قسمت تیره منظورتون یه چیز تیره هس اون وسط اونه دیگه یا کلن اصلیه تیرس پوستو روشنش میکنن

انتهای دو لب داخلی که معمولا نامتقارنه و تیره تره بر میدارن، بخیه میزنن، تو اینترنت سرچ کن قشنگ توصیح داده با عکس

انتهای دو لب داخلی که معمولا نامتقارنه و تیره تره بر میدارن، بخیه میزنن، تو اینترنت سرچ کن قشنگ توصی ...

زدم حالیم نشد 😂😂

نمیدونم چرا تو این جیزا خنگم🤕

خب آخه میگم منکه میخوام درد بکشم خب یکبار باشه دیگه

انجام نمیدن منم میخاستم انجام بدم دکتر گفت نمیشه.اونایی هم ک انجام میدن فکر پولشونن چون بعد زایمان بافت واژن جوری شل میشه ک هیچ کاری نمیشه کرد.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
عمل لابیا خیلی خیلی عوارض داره، اینجا یه خانومی تاپیک زده بود حتی پیش دکتر معروفی عمل کرده بود واقعا ...

اصلا عمل لابیا یه چیز بیخودیه.عمل برای تنگی واژن خوبه بعضی موقع ها اصلا واجبه.ولی لابیا دیگه خداییش مسخرس مگر اینکه کسی مشکل پزشکی داشته باشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

والا دکتری هست که با لیزر و دستگاه های جدید کار میکنه لابیا پلاستی بدون جراحی و خونریزی ولی ۵/۶تومن هست  واژینو هم باز با لیزر هست جلسه ای ۲ تومن ولی باید معاینه کنه تا دقیق بهت بگه