jrxmfb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 645 عنوان نتفلیکس حاضره با کارگردانان ایرانی کار کنه؟؟😶 🐳 367 بازدید | 33 پست اگه از فیلمنامه خوشش بیاد، ژانر ترسناک ، ماورایی ، کشت و کشتاربرا خودم نیستچون برام سوال پیش اومده علاقه مندم بدونم😇💫 تاپیک های قبلی مال بنده نیستند 1400/10/14 | 13:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 عهههه وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
parissss عضویت: 1391/12/12 تعداد پست: 22794 ما که نمیدونم ولی وقتی سریالای چرت کره ای پخش میکنه شاید ایرانیم قبول کن بشرطی درحد استاندادهای بین المللی باشن
ندا_عشقچیپسی عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 3606 عمرااااا!کدوم کارگردان؟کارگردان ستایش؟یا چی؟نتفلیکس شرکت به این بزرگی و قدرتمند بیاد با اینا کار کنه؟ ..el miedo es estúpido, arrepentirse también
mrsmm عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 10802 اول فکر کردم جملت خبریه😆فکر کنم نتفلیکس هم تحریم کرده باشه ایرانو اگه همکاری کنه براش دردسر بشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |
jrxmfb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 645 ما که نمیدونم ولی وقتی سریالای چرت کره ای پخش میکنه شاید ایرانیم قبول کن بشرطی درحد استاندادهای بین ... یعنی چی استاندارد بین مللی؟ تاپیک های قبلی مال بنده نیستند
captain_haddock1 عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 3093 اخه نتفلیکس به چیزایی علاقه داره که اگه کارگردانای ایرانی بخوان همکاری کنن تو ایران ممنوع الکار میشن🤦♀️ Entp💅
حنادختری،،درمرکزخرید عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 181 من حاضر نیستم فیلم ایرانی ببینم و یک ایرانی هستم پاندا کنگفو کار از همه فیلم ایرانی قشنگ تره اون وقت به نظرت نتفلیکس حاضره با کارگردان ایرانی کار کنه
jrxmfb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 645 عمرااااا!کدوم کارگردان؟کارگردان ستایش؟یا چی؟ نتفلیکس شرکت به این بزرگی و قدرتمند بیاد با اینا کار ک ... گفتم اگه از فیلمنامه خوشش بیاد ژانرشم گفتم وحشت و ماورایی و کشت و کشتار تاپیک های قبلی مال بنده نیستند
jrxmfb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 645 اول فکر کردم جملت خبریه😆 فکر کنم نتفلیکس هم تحریم کرده باشه ایرانو اگه همکاری کنه براش دردسر بشه نه تحریم نکرده بازش کرده تاپیک های قبلی مال بنده نیستند
jrxmfb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 645 اخه نتفلیکس به چیزایی علاقه داره که اگه کارگردانای ایرانی بخوان همکاری کنن تو ایران ممنوع الکار میشن ... ژانرش رو گفتم . خب بستگی به فیلمنامه داره دیگه😬 تاپیک های قبلی مال بنده نیستند
parissss عضویت: 1391/12/12 تعداد پست: 22794 یعنی چی استاندارد بین مللی؟ یه نگاه به سریالای امریکایی بندازی متوجه میشی از تکنولوژی قوی تا بازیگرای حرفه ای و فیلمنامه های قوی بگیررر تا کارگردانی قویشون و آزادی عمل و عدم سانسور
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40337 فیلم ایرانی باید زیر نظر ارشاد باشه به نظرت نتفلیکس قبول میکنه همچین چیزی رو؟! { خانم هستم }