2777
2789
عنوان

نتفلیکس حاضره با کارگردانان ایرانی کار کنه؟؟😶 🐳

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 33 پست
ما که نمیدونم ولی وقتی سریالای چرت کره ای پخش میکنه شاید ایرانیم قبول کن بشرطی درحد استاندادهای بین ...

مثلا باید نماز خواندن ثریا قاسمی رو فیلمبرداری کنن و بعدم کار کردن الهام حمیدی تو خونه مادر شوهر و علاقه وافر نرگس محمدی به خواهر شوهر و اینکه غصه نخور همچی بزرگ میشه بیچاره سود نمیکنه باید یه پولیم از جیب بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نگاه به سریالای امریکایی بندازی متوجه میشی از تکنولوژی قوی تا بازیگرای حرفه ای و فیلمنامه های قوی ...

اره میدونم🙏😚 اره  گفتم نتفلیکس باید از فیلمنامه خوشش بیاد تا قبول کنه😃

تاپیک های قبلی مال بنده نیستند
فیلم ایرانی باید زیر نظر ارشاد باشه به نظرت نتفلیکس قبول میکنه همچین چیزی رو؟!

وقتی زیر نظر نتفلیکس بره دیگه ارشاد نیست

ژانرش رو گفتم . خب بستگی به فیلمنامه داره دیگه😬 

نتفلیکس دیگه ژانر براش مهم نیست تقریبا تو همه فیلمنامه هاش مسائل ال جی بی تی رو گذاشته

خیلی بعیده کارگردان های مطرح کشور حاضر به همکاری بشن

Entp💅

اره میدونم🙏😚 اره  گفتم نتفلیکس باید از فیلمنامه خوشش بیاد تا قبول کنه😃

مگه این که فقط فیلمنامه از یه نویسنده ایرانی باشه.

این که کل سازندگان و بازیگرا ایرانی باشن فکر نمی‌کنم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
مگه این که فقط فیلمنامه از یه نویسنده ایرانی باشه. این که کل سازندگان و بازیگرا ایرانی باشن فکر نمی ...

نه خب سریال اهل جهنم و بازی مرکب همه عوامل اهل کره جنوبین

نه خب سریال اهل جهنم و بازی مرکب همه عوامل اهل کره جنوبین

درسته ولی اصلا مقایسه اشتباهیه

کره جنوبی یه کشوریه که فرهنگش داره به سمت غرب به خصوص آمریکا نزدیک میشه. در کل دارن روابطشونو با آمریکا گسترش میدن مطمئنا یکی از این راها همکاری تو زمینه فیلم سازی و پخش فیلم از شبکه های اینترنتی مثل نتفلیکس هست

اما ایران کاملا برعکسه. چون نمیخواد فرهنگ غربی رو وارد کشور کنه. 

از طرفی یه سری استانداردای فیلم سازی وجود داره که تو سینمای ایران بهش نرسیدیم. 

و همینطور یه سری خط قرمزا که تو ایران باید رعایت بشه اما تو هالیوود و ... حداقل یه صحنه کیس رو باید داشت.

امکان ساخت فیلم تماما ایرانی به نظرم صفره نهایتا نویسنده ایرانی باشه یا چند تا عوامل و بازیگر که اونام با سینمای ایران همکاری نداشته باشن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
درسته ولی اصلا مقایسه اشتباهیه کره جنوبی یه کشوریه که فرهنگش داره به سمت غرب به خصوص آمریکا نزدیک م ...

آهان ممنون از توضیحت😚 خب پس باید بازیگرا هم خارجی باشند اما اگه خط قرمزا رو رعایت کنن میتونند بازیگران هم ایرانی باشند. ولی کارگردانم میتونه ایرانی باشه و برا فیلمبرداری بره خارج

اما فک کنم تا زمانی که کارگردان خودش بخواد خط قرمز ها رعایت بشن

ما که نمیدونم ولی وقتی سریالای چرت کره ای پخش میکنه شاید ایرانیم قبول کن بشرطی درحد استاندادهای بین ...

اره سریال های ‌کره چرتن ایران خوبه اصلا!!!! خواهشا توهین نکنید 

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
اره سریال های ‌کره چرتن ایران خوبه اصلا!!!! خواهشا توهین نکنید 

بنظر من جفتشون چرتن اینم نظر منه توهین نیست نکنه شما صاحب کمپانی چیزی هستی بهت توهین شد شایدم بازیگر کره ای یا کارگردانشونی😳

بنظر من جفتشون چرتن اینم نظر منه توهین نیست نکنه شما صاحب کمپانی چیزی هستی بهت توهین شد شایدم بازیگر ...

آها توهین نیست میگید چرته ؟؟؟؟؟؟؟!!! توهین رو به چی میدونید 

اره حرفی هست؟

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
وقتی زیر نظر نتفلیکس بره دیگه ارشاد نیست

خب اون کارگردان اینجوری باید قید کار کردن تو ایران رو برا همیشه بزنه!

اگه تو فیلمش قوانین ارشاد رو رعایت نکنه تو ایران ممنوع الکار میشه

{ خانم هستم }
خب اون کارگردان اینجوری باید قید کار کردن تو ایران رو برا همیشه بزنه! اگه تو فیلمش قوانین ارشاد رو ...

خب میتونه رعایت کنه . تا زمانی که کارگردان بخواد خط قرمز ها رعایت میشن. مگر اینکه ژانرش مربوط به این چیزا باشه.  راستی ارشاد برای تلویزونه. ساترا برا نمایش خانگی😃😃 خانه سینما هم برای سینما