2777
2789
آره عزیزم .حتما باید کاری کنی که مستقل بار بیاد وگرنه گرفتار میشی و باید همیشه نگران درس خوندنش باشی ...

خیلی خوبه اینجوری، منم حتما این کار و انجام میدم البته با اینکه پارسال کلاس اولی بود و آموزش ها مجازی ولی تمام تلاشمو کردم وابسته ی من نباشه و کارهایی که معلم میگفت و خودش میرفت تو اتاق انجام می‌داد، این روشی که اصرار به انجام تکالیفش نداری و تمام مسئولیت و میذاری بعهده خودش برام جالب بود و حتما عملی میکنم با اینکه استرس میگیرم روز بعد تو مدرسه چه اتفاقی قراره بیافته اما بهتره خودش به این درک برسه که کوتاهی تو انجام کارهاش عواقب داره و خودش باید جوابگو باشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
آفرین میناجون .کارت درسته .👍👍👍👍👍🌹🌹🌹

ممنونم عزیز دل🌺🌺😚

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر میکنم بیشتر مردا انتقاد پذیر نیستن یه حرفی میخوای بهشون بزنی که به نفعشونه اینقدر باید صغری ک ...

دقیقا👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
خیلی دوست داشتم فکر پدر شوهر شیلان رو بخونم تو مغزش چی میگذره که رفتاراش اینجوریه   خودت میدون ...

میدونی آدمهایی که دیگران رو آزار میدن زخم خورده هایی هستن که نتونستن از زخمشو و غمشون عبور کنن

اخلاقش خاصه

دوست داره برتر باشه از همه 

و هرچی میگه بگن تو درست میگی

از طرفی مقایسه زندگیباعث شده عصبی تر بشه و بیشتر زخم بزنه

من اما زیاد توجه نمیکنم دیگه تک و توک جواب میدم حرفاشو

چون میبینم که بچه هاشم میرنجونه

خب تحریکای مادرشوهره هم بی تاثیر نیستا

کلا یکم جاه طلبه و حسود 

و از اینکه سنش رفته بالا و کار مفیدی نمیتونه انجام بده بیشتر ناراحته

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
آره عزیزم .حتما باید کاری کنی که مستقل بار بیاد وگرنه گرفتار میشی و باید همیشه نگران درس خوندنش باشی ...

وای نمیدونی با خوندن این پست چقدر خوشحال شدم😍 ،پسر دومیم چند وقت پیش غر میزد و میگفت مامانای همکلاسیام همش حواسشون  به درس بچشونه ،سوال براشون مینویسن فلان کار میکنن و ...منم بهش گفتم اونا همه اشتباه میکنن ،تو هم وظیفته خودت بنویسی و بخونی بعد حرصش در اومده بود که آره همه اشتباه میکنن گفتم بله اشتباهه روش منم اینه دیگه خود دانی   ،خوشحالم که روشم درست بوده الانم خدا رو شکر با وجود اینکه من اصلا کاری به درساش نداشتم نفر اول کلاسشونه  ولی اطرافم انقدر هستن که خیلی با بچشون سر درس سر و کله میزنن و دائم در حال سرویس دادن به بچه هستن که وظیفه خودشو انجام بده که من بین اونا تک افتادم 

ممنون سحر جون امروز شوهرم خونه هست فردا وقتی دخترم خوابه انجام میدم  به حد مرگ به ارامش نیاز د ...

عزیزم انشالله به زودی حال دلت عالی بشه ،تو استارت بزن که تغییراتو شروع کنی حتما نتیجه عالی میگیری😘

وای نمیدونی با خوندن این پست چقدر خوشحال شدم😍 ،پسر دومیم چند وقت پیش غر میزد و میگفت مامانای همکلاس ...

👍👍👍روشت درسته عزیزم .حالا اگه می دونی واقعا ناراحته ،دوسه بار بهش بگو چطوری کمکت کنم ؟ می خوای ازت بپرسم ؟اینطوری دیگه روی دلش نمی مونه .

البته اینطور که گفتی معلومه که شاگرد زرنگیه و فقط دلش می خواد که وقت بیشتری براش بزاری و بیشتر بهش توجه کنی .اینکه گفته درس ها رو باهاش کار کنی بهونست .🌹🌹🌹

👍👍👍روشت درسته عزیزم .حالا اگه می دونی واقعا ناراحته ،دوسه بار بهش بگو چطوری کمکت کنم ؟ می خوای از ...

اتفاقا بعضی روزا بهش میگم میخای ازت بپرسم یا نه ،بعد میبینم خودش خونده و نمیاد که ازش بپرسم خودم میدونم چون بچه وسطیه دلش توجه بیشتری میخاد😄 

امروز بچه ها و بردیم دریا🏊🤽🏄 خیلی بهشون خوش گذشت با اینکه بین تفریح تو جنگل یا دریا ترجیحم جنگله ولی امروز بچه ها  و کلی تو آب بازی کردن و ذوق داشتن از شاد بودن بچه ها لذت بردم خداروشکر 👨‍👩‍👦‍👦چندتا عکس هم گرفتم میذارم براتون جای همگی سبز🤗

این عکس هم پسرم بین راه از شالیزارهای برنج  گرفته این روزها دشتها و زمین های شالی خیلی دیدنی و چشم نوازه

امروز بچه ها و بردیم دریا🏊🤽🏄 خیلی بهشون خوش گذشت با اینکه بین تفریح تو جنگل یا دریا ترجیحم جنگله ...

امروز بچه ها و بردیم دریا🏊🤽🏄 خیلی بهشون خوش گذشت با اینکه بین تفریح تو جنگل یا دریا ترجیحم جنگله ...

همیشه به تفریح ،به به 😍 واقعا لذت بخشه 

چه عکسای قشنگی

یکی از حسرتام اینه که شمالی نیستم ،یعنی شما هر وقت اراده کنید میتونید برید جنگل و دریا ولی ما با کلی برنامه ریزی باید سفر کنیم 

همیشه به تفریح ،به به 😍 واقعا لذت بخشه  چه عکسای قشنگی یکی از حسرتام اینه که شمالی نیستم ،یع ...

ممنونم عزیزم🌹🌹آره الحمدالله شمال جا برای تفریح زیاد داره البته اگه بذارن بمونه تا بقیه هم ازش لذت ببرن... ما هروقت از مسیر جنگل های سوادکوه یا جنگل گلستان رد میشیم قسمت‌های بالای جنگل احساس میکنی جنگل تاسی گرفته و کچل شده بخش عظیمی از درختهای جنگلی و قطع کردن و نمای نازیبایی داده به طبیعت مخصوصا اگه هوایی سفر کنید کاملا این قطع درختها به چشم میاد، یا اینکه با وجود درختهای خودرو جنگلی و اون همه قشنگی و سرسبزی، میان وسط جنگل درخت کاج میکارن که واقعا تو ذوق میزنه چون هیچ تناسبی با اون درختهای بلند و پر برگ نداره تازه درخت کاج از خودش یه ماده ی اسیدی ترشح میکنه و باعث میشه هیچ درخت و علفی دور و برش رشد نکنه واسه همین تا شعاع چند متریش کلا خاک و تپه می بینی... امروز هم کنار ساحل  با اون همه زیبایی که دریا داره به فاصله ی چند کیلومتر از هم کوپه های آشغال رو هم تلنبار بود من که واقعا ناراحت میشم اینهمه نامهربونی و می بینم