2777
2789
عزیزم  یادت باشه ،این همون گرگ درون ماست که قبلا براتون گفته بودم .باید باهاش مبارزه کنی .بعضی ...

سلام سحربانو دقیقا همینه،انقدر که این صداهای درون ادمو نابود میکنه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تو هم یه دوست خوب برای ما هستی عزیزم❤ ،پس کارهایی که گفتم انجام بده .به مدت ۳ ماه ، دست از کنترل کرد ...

ممنون سحر جون امروز شوهرم خونه هست فردا وقتی دخترم خوابه انجام میدم 

به حد مرگ به ارامش نیاز دارم بارها گفتم دلم نا ارومه 

خیلی دوستتت دارم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
عزیزم من یه زندگی ساده و معمولی دارم ولی دارم تلاش می کنم که بیشتر و بیشتر یاد بگیرم تا بتونم راحت ت ...

چقدر دوسدارم اینجور خانوما که زوم میکنن روی زندگی خودشون دور از هر حاشیه ای

منم سعی میکنم همین راهو برم

از این راه و روش ها لطفا بیشتر بگین عزیزم🌹😘

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
بچه ها من امروز میخوامیه جریانی رو براتون تعریف کنم سه روز پیش من با همسرم رفتم بیرون یه هوایی بخوری ...

سلام عزیزم

از پستت دلم گرف چقدر بد بوده شناختین همو

خدایا خودت عاقبت همه مارو بخیر کن

ممنون سحر جون امروز شوهرم خونه هست فردا وقتی دخترم خوابه انجام میدم  به حد مرگ به ارامش نیاز د ...

سلام ساراجون روشهایی که سحر جان گفتن من هم امتحان کردم قبلا،خیلی عالیه،حتما امتحانش کن سیک میشی آرامش میاد سراغت

@yagnur   این تمرینارو سعی کن انجام بده،طولانیه ولی ارزش داره انجامش ...

وااای عزیرم ممنون حتما پستتو ذخیره کردم 😘

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ممنون سحر جون امروز شوهرم خونه هست فردا وقتی دخترم خوابه انجام میدم  به حد مرگ به ارامش نیاز د ...

ساراجون از ته دلم آرزو می کنم که موفق بشی و به آرامش برسی .

تو دختر خیلی خوبی هستی .همسرت هم مرد خوبیه .اصلا مشکل حادی ندارین و دوتایی می تونید مشکلات زندگیتون رو  درست کنید .

این کاری که گفتم یه چیزی شبیه مشق نیست که بگی خب من ساعت ۸ که لیا خواب بود انجام میدم .باید چند روز با خودت خلوت کنی  ،اون حس غم ناگهان میاد و نمی تونی جلوش رو بگیری ...

روز بعدش یه آهنگ شاد بزار و به خودت قول بده ،مثل کسی رفتار کنی که دوباره متولد شده و می خواد زندگی جدیدی رو آغاز کنه .

همه اینها زمان بره و کار دوسه روز نیست .

🌹جی کی رولینگ حرف جالب و درستی داره :

ما برای متحول کردن دنیای خود به جادو نیاز نداریم .تمام قدرت لازم برای این کار درون خودمان است .🌹

آره عزیزم .حتما باید کاری کنی که مستقل بار بیاد وگرنه گرفتار میشی و باید همیشه نگران درس خوندنش باشی ...

سحرجان ماشالله دختربزرگ داری  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ساراجون از ته دلم آرزو می کنم که موفق بشی و به آرامش برسی . تو دختر خیلی خوبی هستی .همسرت هم مرد خو ...

فدای تو بشم من