2777
2789
دست و دلبازی هست درسته  ببین وقتی همه چی روبراهه از همه نظر بهتر از اون انگار نیس  ولی ک ...

من تو این مواقع اصلا نه حرفی میزنم و نه چیزی درخواست میکنم چون میدونم جوابش چیه 

صبر میکنم به موقع و زمان درست ازش درخواست میکنم، فقط کافیه صبوری کنی بدونی کی و کجا حرف بزنی

من وقتی همسرم خیلی خسته ست، یا بعد از ساعتها بیرون بودن میاد خونه، یا مشغول حساب و کتابه و داره کارهاشُ سامون میده اصلا باهاش بحث نمیکنم یا درخواستی نمیکنم... شبهای زمستون بچه هام ساعت 9و تابستون ساعت 10 می خوابن بعد خوابیدن بچه ها واسه جفتمون میوه و چایی میارم میشینیم باهم فیلم یا گاهی اوقات میشینم با همسرم فوتبال می بینم دقیقا تو همین زمان ها می شینیم باهم حرف میزنیم، وقتی میدونم همسرم از چیزی ناراحت و عصبانیه اصلا سوال پیچش نمیکنم با اینکه حس کنجکاویم خیلی زیاده و از درون هزار سوال و فکر تو سرم می پیچه اما جلو خودمو میگیرم شاید صحبتهامون تو این مواقع به یه بله و نه ختم بشه ولی وقتی آروم بشه خودش شروع میکنه به حرف زدن و همه چی و با جزییات تعریف میکنه 

اینها و گفتم تا بدونی خصلت اکثر مردها همینه، باید بگردی راه و روش درست و پیدا کنی تا تنش های زندگیت به حداقل برسه 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
خیلی گرونیه به خدا من همیشه میگم من یک درامد بخور نمیر دارم ،فقیر بیچاره چه کنه  دیروز رفتیم ف ...

خدا خودش به هممون رحم کنه و عاقبتمون بخیر بشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی ممنونم  عزیزم .من که از حرف زدن با شما لذت می برم و روزی یک بار حتما میام اینجا و بهتون سر ...

قربونت برم 🤗💋💋

بچه ها من امروز میخوامیه جریانی رو براتون تعریف کنم سه روز پیش من با همسرم رفتم بیرون یه هوایی بخوری ...

😔😔خیلی زندگی ها سخت شده، حالا این بنده ی خدا مجبور به تکدی گری شده ولی خیلی ها کارهای دیگه ای میکنن تا بتونن خرج زندگیشون و در بیارن.. 

🌹🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌺🌺

عالی بود 👏👏👏👏👏👏❤❤🌹🌹🌹

🌹🌹🌹

[QUOTE=237828853]سلام زهراخانم عزیزم . من موقع امتحان ها سعی می کنم خیلی بیشتر براشون وقت بزارم .غذاهایی که دوست دار ...[/QUOTE 

عزیزم خیلی عالیه ،همین که حواسمون بهشون باشه کافیه ،منم تقریبا مثل خودت تمام تلاشم اینه که آرامش داشته باشن و تغذیه شون خوب باشه و ...

هفته قبل دبیرستان پسر بزرگم جلسه بود انقدر مدیر و مشاور تاکید داشتن که حواسمون به درس خوندن بچه ها باشه و زیاد نزاریم تو فضای مجازی باشن و این حرفا ،یه استرس  ناخواسته ای برام ایجاد شده که انگار من امتحان دارم😄 

بچه ها من امروز میخوامیه جریانی رو براتون تعریف کنم سه روز پیش من با همسرم رفتم بیرون یه هوایی بخوری ...

ای وای  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وااای عزیزم سحری کجای حرفات تند بود من از هیچ حرف تو ناراحت نمیشم حتی اگه فحشم بدی بازم اونقدر برام ...

تو هم یه دوست خوب برای ما هستی عزیزم❤ ،پس کارهایی که گفتم انجام بده .به مدت ۳ ماه ، دست از کنترل کردن بقیه بردار و به خودت استراحت بده .تنها چیزی که نیاز داری آرامشه

اگه آقا حامد چیزی گفت ،به دل نگیر ..

بشین حرفاتو بنویس روی یه کاغذ .هر ناراحتی و خاطره بدی که داری بنویس حتی اگه دلت می خواد فحش بدی ،بده هرچی تو دلته ،بنویس و اگر می خوای گریه کنی ،گریه کن .بعد که تموم شد  .(لیا خونه نباشه ،بچه ناراحت میشه .)

بعد که از اینکه حرفاتو نوشتی .این نوشته ها رو آتیش بزن و به خودت قول بده که دیگه راجب این خاطره ها فکر نکنی .هروقت هم که به ذهنت اومد بگو ،من دراین باره حرفی ندارم ،فکری ندارم و نرو تو گذشته ها .این باعث میشه کم کم گذشته ها رو فراموش کنی .فکر کردن به گذشته حال ما رو بد می کنه چون نمی تونیم تغییرش بدیم خشمگین و عصبانی و غمگین میشیم .

آدمهایی که سراغ مواد یا مشروب میرن به خاطر اینه که میخوان دنیا رو حس و احساس نکنند ،ممکنه همسرت ،از دست خانواده خودش و یا رفتار مادر و پدرش ناراحت باشه یا از اینکه مدام کنترل بشه بدش میاد  پس اگه آرامش داشته باشه و با دوستای ناباب نگرده شاید این عادت خوردن مشروب رو هم کنار بزاره .

دست و دلبازی هست درسته  ببین وقتی همه چی روبراهه از همه نظر بهتر از اون انگار نیس  ولی ک ...

خوب دیگه خودت جواب خودت رو دادی .این جور وقت ها اصلا سمتش نرو و باهاش حرف نزن .تا آروم بشه 

نگو بریم فلان جا ..نگو فلان کارو بکن .به لیا هم بگو دخترم الان بابا عصبانیه ،حواست باشه  دور و برش نرو تا حالش خوب بشه .🌹🌹🌹

عزیزم این روشی که برای درس بچه ها انجام میدی و می تونم روی بچه ی 9،8ساله  پیاده کنم؟البته من با ...

آره عزیزم .حتما باید کاری کنی که مستقل بار بیاد وگرنه گرفتار میشی و باید همیشه نگران درس خوندنش باشی .

ما باید کاری کنیم که بچه ها بدونن که این وظیفه خودشونه که درس بخونند و این کارو به خاطر خودشون انجام میدن ،نه به خاطر ما .

این چند وقتی که مدرسه ها غیر حضوری بود من بیشتر به پسرم کمک می کردم ولی کم کم دیدم داره بدعادت میشه و میخواد که من همیشه کنارش بشینم و توی حل مسائل کمکش کنم ...من هم از عمد ،خودم رو به ندونستن زدم و به بهانه غذا پختن ازش فاصله گرفتم تا مجبور بشه که خودش فکر کنه و یا درسش رو بخونه و به من وابسته نباشه.

چند بار غر زد که تو چرا هیچی بلد نیستی ولی عوضش باعث شد که درساشو دوباره بادقت خوند  و اشکالاتش رو از معلمش پرسید و دیگه کاری به من نداشت.

ما فقط باید با تشویق کردن و آموزش برنامه ریزی ،بچه ها رو راه بندازیم ،اونا خودشون بقیه راه رو میرن .

دخترم از کلاس دهم داره برای کنکور برنامه ریزی میکنه و تست میزنه .من اصلا بهش فشار نیاوردم .خودش به صورت خودکار انجام میده .

مادرایی که مرتب به بچه امرو نهی میکنن هم خودشون داغون میشن و هم بچه رو از پا درمیارن .🌹🌹🌹