2777
2789
به به 😍😍 میخوام برم دریا کنار.... دریا کنار هنوز قشنگه 💃 همیشه صفا باشه  عالی 👍 مرسی که گ ...

😂😂جاتون خیلی خالی امروز کلا به فکر شما بودم گفتم عکس بگیرم بفرستم شما هم لذت ببرید

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که خیلی کیف کردم ماچ به کلت مرسی عزیزم 😘

😊🤗😚😚

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
ممنونم عزیزم🌹🌹آره الحمدالله شمال جا برای تفریح زیاد داره البته اگه بذارن بمونه تا بقیه هم ازش لذت ...

واقعا همینطوره متاسفانه 

خیلی حیفه این همه زیبایی که دلسوز نداره

در سحر گاه سر از بالش خوابت بردار!

کاروانهای فرومانده خواب از چشمت بیرون کن !

باز کن پنجره را !

تو اگر باز کنی پنجره را،

من نشان خواهم داد ،

به تو زیبایی را .

بگذر از زیور و آراستگی

من تو را با خود تا خانه خود خواهم برد

که در آن شوکت پیراستگی

چه صفایی دارد

آری از سادگیش،

چون تراویدن مهتاب به شب

مهر از آن می بارد .

باز کن پنجره را

من تو را خواهم برد؛

به عروسی عروسکهای

کودک خواهر خویش

که در آن مجلس جشن

صحبتی نیست ز دارایی داماد و عروس .

صحبت از سادگی و کودکی است .

چهره ای نیست عبوس .

کودک خواهر من،

امپراتوری پر وسعت خود را هر روز

شوکتی می بخشد 

کودک خواهر من نام تو را می داند

نام تو را میخواند !

- گل قاصد آیا

با تو این قصه خوش خواهد گفت ؟!

باز کن پنجره را

من تو را خواهم برد

به سر رود خروشان حیات،

آب این رود به سر چشمه نمی گردد باز؛

بهتر آنست که غفلت نکنیم از آغاز 

باز کن پنجره را

صبح دمید !

سلام صبح قشنگ و پر انرژیتون بخیر و خوشی روزتون عالی 🌻

لباتون پر خنده 😁

شعر بالا از حمید مصدق هست (عاشقشم یه زمانی کل قصیده اش رو حفظ بودم... قصیده آبی خاکستری سیاه) 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
امروز بچه ها و بردیم دریا🏊🤽🏄 خیلی بهشون خوش گذشت با اینکه بین تفریح تو جنگل یا دریا ترجیحم جنگله ...

سلام میناجون صبحت بخیر 🙋‍♀️🌹🌹🌹

خیلی ممنون بابت عکس های قشنگی که فرستادی .🌹

اول صبح ،کلی انرژی گرفتم  ❤

در سحر گاه سر از بالش خوابت بردار! کاروانهای فرومانده خواب از چشمت بیرون کن ! باز کن پنجره ر ...

سلام فاطمه جون 🙋‍♀️🌹🌹🌹

این شعر رو از حفظ نوشتی !چه حافظه خوبی داری دختر 👌👏👏👏👏🌹🌹🌹

تسویه حساب کردن با گذشته، به این معناست که ما باید هرگونه کار ناتمام در رابطه با هر شخص، پروژه یا فعالیتی را که با آن درگیر بوده‌ایم به سرانجام برسانیم.

ما نمی‌توانیم زندگی جدید خود را روی ستون‌های سست گذشته؛ کارهای ناتمام؛ قراردادهای لغو شده و کلا مسائل حل نشده بنا کنیم. اگر بدون حل مسائل مربوط به گذشته، یا اتمام کارهای ناتمام بخواهیم به سمت آینده حرکت کنیم، به احتمال زیاد دوباره خود را در همان گذشته و با همان شرایط پیدا خواهیم کرد. 

📘 بهترین سال زندگی شما-دبی فورد

سلام

این آخرین کتابیه که خوندم و هفته پیش تمام شد😍👍🏻 هرکتابی که میخونم دنیا رو جوری دیگه ای نشونم میده♥️

هفته ی خوبی پیش رو داشته باشید عزیزان🥰🤲🏻

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
سلام فاطمه جون 🙋‍♀️🌹🌹🌹 این شعر رو از حفظ نوشتی !چه حافظه خوبی داری دختر 👌👏👏👏👏🌹🌹🌹

سلام به روی ماهت 

نه عشقم چون میترسیدم فراموشم شده باشه و اشتباه بنویسم یه گریزی به گوگل زدم و یه قسمت خلاصه اش رو گذاشتم 

شعرش خیلی طولانی و زیباست ولی بیشترش رو حفظم🤓

تسویه حساب کردن با گذشته، به این معناست که ما باید هرگونه کار ناتمام در رابطه با هر شخص، پروژه یا فع ...

شیلان جون حالا که روحت آگاه و آماده ست  مراقبه رو هم شروع کن با آهنگهای بیکلام فوق العاده ست فوق العاده 

اول مراقبه و بلافاصله بعدش شکر گذاری

شیلان جون حالا که روحت آگاه و آماده ست  مراقبه رو هم شروع کن با آهنگهای بیکلام فوق العاده ست فو ...

عزیزم حقیقتا تو این چندسال اخیر یکسری کتاب خوندم باعث شده قوی تر بشم 

تصمیم دارم اگر بشه مروری کنم و شخصیت اصلی خودمو پیدا کنم 

حس میکنم به ثباتی که میخوام دست پیدا نکردم

راستش راه درست مراقبه رو بلد نیستم 

اما حتما تو برنامم میزارم عزیزم ممنونم که بهم پیشنهاد دادی😍

چون اولویت بندی کردم ارتقا شخصیتم/ بهبود رابطه عاطفیم با همسرم/ کم کردن وابستگیم به مامان و بابام باید درست پیش برم چون اینارو حل نکردم هردفعه برمیگردم نقطه اوا

یه مطلب جالب بگم 

چند روز پیش یکی از همکارام اومد پیشم و گفت شبلان برام کتاب میاری بخونم گفتم آره چرا که نه فقط بگو چی بیارم گفت همین کتابایی که باعث شده تو تغییر کنی 

منم دوست دارم تغییر کنم مثل تو😅😅خیلی ذوق کردم

خب سالیانه ساله منو میشناسه و اینکه تغییراتمو دیده و به چشم اومده برام جالب بود♥️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
عزیزم حقیقتا تو این چندسال اخیر یکسری کتاب خوندم باعث شده قوی تر بشم  تصمیم دارم اگر بشه مروری ...

خب آره اولویت های مهم تری داری 👍

چقدر عالی چقدر خوشحالم که حالت بهتره آفرین دختر قوی 

دنیا همینه ذات انسان با رنج و رانده شدن از بهشت برین  بوده ولی این خودمون هستیم که انتخاب میکنیم تو این دنیای فانی چه مسیری رو پیش بگیریم که چطوری گلوله ها رو تبدیل به گل کنیم 

حداقل میتونیم حال معنوی و روحی خودمون رو ارتقا بدیم و تو تو این مسیر پا گذاشتی 

انشاالله با قدرت پیش بری و به اون نقطه که مدنظر داری برسی عزیزم 😘

در سحر گاه سر از بالش خوابت بردار! کاروانهای فرومانده خواب از چشمت بیرون کن ! باز کن پنجره ر ...

سلام فاطمه جون، خیلی زیبا بود شعرش ممنون عزیزم🌹🌹

سلام میناجون صبحت بخیر 🙋‍♀️🌹🌹🌹 خیلی ممنون بابت عکس های قشنگی که فرستادی .🌹 اول صبح ،کلی انرژی ...

سلام عزیزم، صبحتون بخیر

خواهش میکنم خوشحالم بابت انرژی اول صبحتون🌹🌹🌹