2777
2789
عزیزم حقیقتا تو این چندسال اخیر یکسری کتاب خوندم باعث شده قوی تر بشم  تصمیم دارم اگر بشه مروری ...

چقدر برات خوشحال شدم دوست خوبم .همینکه اطرافیانت متوجه تغییرت شدند پس معلومه که حسابی روی خودت کار کردی و موفق بودی .آفرین بهت 👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=237828853]سلام زهراخانم عزیزم . من موقع امتحان ها سعی می کنم خیلی بیشتر براشون وقت بزارم .غذا ...

مامانا اینطورین

یادمه موقع امتحانات من مادر و پدرم از ما بیشترین استرس داشتن 

یکبار دوم دبیرستان بودم و امتحانات خرداد ،خواب مونده بودم دیر بیدارشدم به زور تونستم خودمو به سالن امتحانات برسونم یغنی فرصت صبحانه خوردن نداشتم ،وسط امتحان دیدم یک آب میوه و چنتا کیک و بیسکویت ناظم مدرسمون آورد گفت سارا بابات آورده گفته صبحانه نخوردی 🥺فک کنید میدونه من تا حداقل دو ساعت دیگه خوندم ولی برام تغذیه خریده آورده ،چطور من عاشق این بابا نباشم 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
عزیزم حقیقتا تو این چندسال اخیر یکسری کتاب خوندم باعث شده قوی تر بشم  تصمیم دارم اگر بشه مروری ...

چقدر عاللللییی 

کدوم بهش پیشنهاد دادی؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
تسویه حساب کردن با گذشته، به این معناست که ما باید هرگونه کار ناتمام در رابطه با هر شخص، پروژه یا فع ...

👍

شیلان جون حالا که روحت آگاه و آماده ست  مراقبه رو هم شروع کن با آهنگهای بیکلام فوق العاده ست فو ...

تا خالا مراقبه کردی؟

وای عالی

ما هم شاید ۱۴ ۱۵ خرداد بیاییم شمال

تا خالا مراقبه کردی؟

نه به طور تخصصی و اصولی سارا جان 

ولی آره مدیتیشن و تمرین تنفس با چشمای بسته و تجسم خوبی و طبیعت و بردن ذهن جایی که دوست داری انجام میدم خیلی حس خوبیه و آرامش میاره برات. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
نه به طور تخصصی و اصولی سارا جان  ولی آره مدیتیشن و تمرین تنفس با چشمای بسته و تجسم خوبی و طبی ...

وااای دختر واقعا کردی اینکارو ایووول به تو

وااای دختر واقعا کردی اینکارو ایووول به تو

امتحان کن سارا خیلی باحاله فقط باید یه ساعتی باشه که فدا مدا 

سکوت کامل باشه میگم موقع طلوع و غروب انرژی زمین خیلی بالاست 

من صبح زود بیدار میشم و یه موسیقی بیکلام آروم با هندزفری گوش میدم و راحت میشینم و اینکارو میکنم 

اولش، یکم سخته ذهنت رو خالی و متمرکز کنی ولی بعد چند مرتبه میتونی 

امتحان کن سارا خیلی باحاله فقط باید یه ساعتی باشه که فدا مدا  سکوت کامل باشه میگم موقع طلوع و ...

اون فدا مدا واسه خط بالاست 😁😂😂 گوشیم زنگ خورد  جابجا شد نشد درست کنم 😅

وای عالی ما هم شاید ۱۴ ۱۵ خرداد بیاییم شمال

قدمتون روی چشمامون😊إن شاالله خوش بگذره بهتون

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
خب آره اولویت های مهم تری داری 👍 چقدر عالی چقدر خوشحالم که حالت بهتره آفرین دختر قوی  دنیا ه ...

دقیقا همینطوره🥰

چقدره خوبه اینجا هممون کنار هم دنبال بهتر شدن هستیم

ما کنار هم میتونیم انسانهای خوبی بشیم و انسانهای خوبی رو پرورش بدیم و دنیا رو جای بهتری کنیم♥️♥️

ممنونم از دعات عزیزم

هزاران برابر دعاهای خوب به خودت برگرده انشالله🤲🏻🤲🏻♥️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست