2777
2789

چون یه عده میگن اشباع شده 

بین پزشکی و دارو شما کدومو انتخاب میکنید 

معایب و مزایای هر کدوم از این دو رشته چیه بنظرتون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا کی گفته اشبا شده؟؟؟؟....هم دندون هم پزشکی هم دارو عالین......ولی خب دندون از همه بهتره هم درساش اسونتره هم زمانش کمتره و زمان تحصیلش تقریبن نصف پزشکیه و هم درامدش بالاس و ب همون اندازه  قبولیش سخت تر

هر کدومو علاقه داری بخون و هر دو هم درامد خوبه و هم موقعیت  

واقعا آخه میگن دارو خوب نیست اشباعه 

از طرفی میگن یه عده از پزشکیا و بچه های دندون ٬ بچه های دارو رو تحویل نمیگیره و بعضیا با الفاظ زشت مثل دکتر قلابی یا شیاف فروش صداشون میکنن یا اینکه از نظر اشتغال به مشکل بر میخورن 

سلام هردوش عالیه اگه دل و جرات خوبی دارین پزشکی اگر ن داروسازی،ولی هردوشون عالی ان

ممنون گلم بعد بنظرتون دارو از نظر اشتغال و اینا خوبه ؟ اشباع نشده

در درجه اول رتبه و جایگاه علمی تعیین کننده ست 

علاقه مطرحه ولی واقعیت اینه که هر سال درصد نخبه معدودی حق انتخاب واقعی بین سه رشته تاپ پیدا میکنن  و برای افراد عادی با تراز زیر ۸ هزار در حد حرف و اررو میمونه 

برای همین توصیه من به دوستان علاقمند به رشته های تاپ  اینه تا به رتبه  مطمئن نیستید خیلی به جزئیات ریز رشته ها درگیر نشن که سرخورده و افسرده نشن

این انتخاب برای هر کسی پیش نمیاد 

واقعا آخه میگن دارو خوب نیست اشباعه  از طرفی میگن خیلی پزشکیا و بچه های دندون ٬ بچه های دارو ر ...

اینا حرفا تو همه ی رشته ها هست 

اما تا جایی ک دلت بخواد دارو ساز نیازه 

اراده داشته باشی خودتم میتونی داروسازی یا کم کم داروخونه بزنی و خلاص

دقیقا کی گفته اشبا شده؟؟؟؟....هم دندون هم پزشکی هم دارو عالین......ولی خب دندون از همه بهتره هم درسا ...

جدا 

متاسفانه یه تاپیک درباره ی علوم پزشکیا میخوندم یه عده میگفتن که اشباع شده و بعضاً الفاظ زشت نسبت میدن به داروساز و اینکه از نظر درآمد و اشتغال خیلی شرایط خوبی ندارن

جدا  متاسفانه یه تاپیک درباره ی علوم پزشکیا میخوندم یه عده میگفتن که اشباع شده و بعضاً الفاظ ز ...

نسبت ب درسی ک میخونن سختی هاشون بیشتره چون واقعن درسهای دانشگاه دارو سازی از پزشکی هم سختتر و پیچیده تره ولی خب من خودم اولویت اولم دندون بود بعد پزشکی بعد دارو ب نظرم اگ خیلی علاقه ندارید ب رشته داروسازی بهتره سمتش نرید چون درسهاش سنگینه

2790
2778
2791
2779
2792