2777
2789
عنوان

چراهمه بهم میگن بچه براچیته؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 98 پست
ظلمی ک میگی رو برام توصیف کن واقعا

شما همونبکه 

خونه مادرشوهر تی میشینی  ی اتاق شما  ی اتاق جاری ؟؟؟  

شوهرتم کتکت میزنه ؟  

خدایی مردم درست میگن .چون چن سال دگ بچه هات همین حرفو میزنن 

دگ نزاااااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند وقته لباس شیک نخریدم فقط، بخاطر خریدن خوراکی های روزانه ی بچهام میفهمی یعنی چی؟؟ فقط بخاطر بس ...

عزیزم من خودمم آخرین باری ک لباس خریدم عید بود اونم فقط یه پیراهن تو این گرونی واقعا هیچی نمیشه خرید

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
عزیزم من رفتم تاپیک های قبلیت نگاه کردم انشاالله خدابچه هات نگه داره وبختشون بلندباشه ولی انصافابای ...

اون تاپیک هارو تو لحظه عصبانیت زدم ‌شوهرم اونقدا خسیس نیس فقط چیزای مهم رو میخره وگرنه فقط خرج خوراکی بچها در ماه یک میلیون میشه و کتک زدن اونم بخاطر شرایط اون لحظه بود عصبی بود چون موتورشو دزد برده خبری هم نشد ک پیدا شده یا نه و اونم غاطی کرد زد بعدش کلی عذر خواهی کرد وبرد دکتر بعدشم تربیت ک خداروشکر تاالان مشکلی نداشتم هممون رفتارمون خوبه

پس چجوری بقیه فک میکنن چون نمیتونم اینارو بخرم در حق بچهام ظلم کردم😐

عزیزم شما ظاهرا گوشت به حرف کسی بدهکار نیست. فقط دلم برای بچه های نازنینت سوخت که دارند پاسوز مادری با این طرز تفکر میشند. شما با این درامدی که داری میگی با اوردن هر بچه جدید لقمه دهن بچه قبلی رو‌نصف میکنی… انصاف نیست. ایشالا که بچه ات به سلامتی به دنیا بیاد و‌خدا همشون رو برات حفظ کنه اما وجدانا دیگه‌م‌اظب باش حامله نشی😥

اون تاپیک هارو تو لحظه عصبانیت زدم ‌شوهرم اونقدا خسیس نیس فقط چیزای مهم رو میخره وگرنه فقط خر ...

ان شا الله همین جورکه میگی باشه‌وبچه هات درآرامش ورفاه بزرگ بشن ولی شرافتاحواست باشه چهارمی باردارنشو

من چند وقته لباس شیک نخریدم فقط، بخاطر خریدن خوراکی های روزانه ی بچهام میفهمی یعنی چی؟؟ فقط بخاطر بس ...

بله، میفهمم، اما مگه تیغ گذاشته بودند پشت گردنت که چند تا بچه بیاری؟!! 😥 ادم میمونه چی بکه

پس چجوری بقیه فک میکنن چون نمیتونم اینارو بخرم در حق بچهام ظلم کردم😐

عزیزم همیشه همینطور نمیمونه بالاخره شرایط بهتر میشه ان شاا...

مردم کلا زیاد حرف میزنن تو کاری بهشون نداشته باش به زندگی خودت بچسب ان شاا... نی نیت به سلامتی بدنیا بیاد خدا خودشم روزیشو میده

ان شاا... ک رزقتون هم پر برکت باشه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️