2777
2789
عنوان

خون دماغ شدن کودک

127 بازدید | 20 پست

دوستان اگه تجربه ای دارین ممنون میشم تو این مورد راهنماییم کنیم👇🏻

پسرم ۳ سالشه ... حدودا ۱۲ روز پیش، آخرِشب یهو خون دماغ شد

اینم بگم که ۲ ماه پیش برا چکاپ ۳سالگیش ازمایش داد که همه چیش نرمال بود خداروشکر

۱۲ روز پیش که خون دماغ شد، بردیمش اورژانس بیمارستان آزمایشاشم با خودم بردم ... دکتر بررسی کرد و گفت ازمایشاش که خوبه ، خون دماغ شدنش بخاطر خشکی مخاط بینیشه که تو بچه ها پیش میاد این مورد

دوباره بعدِ ۱۲ روز ، امشب سرشب یهو دوباره خون دماغ شد ... اینبار بردیمش کلینیک مخصوص کودکان ... بازم آزمایشاشو با خودم بردم ، پزشک متخصص بررسی کرد و اینم گفت که ازمایششاش خوبه خداروشکر، بخاطر خشکیه بینیشه که خون دماغ میشه

از سرشب تا الان با کوچیکترین ضربه ی ارومی به بینیش ۲ بار دیگه خون دماغ شده

هم خیلی نگرانم ... هم ناراحتم و اعصابم خورده

با اینکه دکتر گفته چیز نگران کننده ای نیست خیلی فکرم بهم ریخته

پزشک گفت با پماد آ چشمی داخل سوراخای بینیشو چرب کن

ممنون میشم اگه هر کدوم از شما که مورد مشابه با من داشته و تجربه داره راهنماییم کنه و راهکار بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرماخوردگی نداشته ؟؟؟

سرماخوردگی شدید که مثلا ابریزش داشته باشه نه... تقریبا ۲ هفته ی پیش خفیف داشته ... چن روز حال ندار بود و بی حالی داشته که با دارو برطرف شده بود

سرماخوردگی شدید که مثلا ابریزش داشته باشه نه... تقریبا ۲ هفته ی پیش خفیف داشته ... چن روز حال ندار ب ...

آخه بعد از سرماخوردگی امکان خون دماغ شدن تو بچه ها هست

حتما پیگیری کن

ای دل غافل، دیگه از ما گذشت 🙂🦋

پلاکتش اگه پایین نباشه صد درصد مال خشکیه دماغه نگران نباش

۲ ماه پیش برا چکاپ، ازمایش کلیِ خون و ادرار و مدفدع داشت

اوکی بود خداروشکر همه چیش... دکترشم دیده بود ازمایششو گفت مشکلی نیست تو ازمایشش

اما از نگرانی فکرم اروم نمیگیره اصلا

نگران نباش عزیزم ، هم من هم برادرم همین شکلی هستیم، برای مرطوب نگه داشتن بینی از پماد چشم استفاده میکنیم خالا شما هم از دکتر بپرس ، با این حال بازم کل زندگیمون و خون برداشته، توی خواب هم امکانش هست همیشه صبح و آخر شب بینیش و چرب کن اذیت نشه ... روزی چند بار هم برای ما پیش اومده هیچ اتفاقی نیوفتاده اصلا هم نگران نباش

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

۲ ماه پیش برا چکاپ، ازمایش کلیِ خون و ادرار و مدفدع داشت اوکی بود خداروشکر همه چیش... دکترشم دیده بو ...

نگران نباش چرب کن دماغشو تو این فصل طبیعیه خشکی.من هر بار ک میزیم بیرون قبلش واس بچم ک دوسالشم نشده اسپری دماغ میزنم ک خشک نباشه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

آخه بعد از سرماخوردگی امکان خون دماغ شدن تو بچه ها هست حتما پیگیری کن

پیگیر شدم بردیمش خب ، هر ۲ باری که خون دماغ شد بردیمش دکتر ... گفتن بخاطر خشکیه مخاط بینیه

گقتم بپرسم ببینم اگه کسی تجربه ی مشابه داره ، به جز چرب کردن با پماد راهکار دیگه ای نداره که دیگه پیش نیاد همچین چیزی

نگران نباش عزیزم ، هم من هم برادرم همین شکلی هستیم، برای مرطوب نگه داشتن بینی از پماد چشم استفاده می ...

شمام از بچگی خون دماغ میشدین ینی؟؟؟

قربونت عزیزم... ممنون از دلگرمیت ❤️

اره دکتر هم گفته چرب کن ... بدیش اینه کوچولوعه همکاری نمیکنه اصلا... مثلا لحظه ای که خون میاد نمیزاره بینیشو نگه داریم که خونش بند بیاد .... میترسه جیغ میکشه گریه میکنه، شدت خون اومدنش بیشتر میشه اون لحظه

بخدا امشب از بس استرس وارد شد بهم سردرد شدم

دختر منم از ۵سالگی زمستون میشه...خون دماغ میشه...چون بینیش خشک میشه..دست کنه خون میشه ولی امسال با پ ...

بهتر شده الان وقتی چربش میکنین؟؟؟

چقد خون میاد ؟؟؟ برا پسرم زیاد میاد انگار ... از ترس دست و پاهام شل میشه و به لرز میفتم

عزیزم من پسرم همینجوریه فقط اسپری سزالین بخر بزن هر چندساعتی به داخل بینیش اگه بخاری توخونه روشن دارین حتمابخور سرد روشن کن من که همیشه روشن میکنم بااینکه شوفاژ داریم فقط چاره اش همینه پسرمن انقدر شباخون میرفت توحلقش که مدفوعش سیاه میشد ببین دیگه چقدر خون میومد الان بااینکه خیلی هواسردشده هنوز خداروشکر خوبه