2777
2789
عنوان

چراهمه بهم میگن بچه براچیته؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 98 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خوبه همه اینا رو‌میدونی و بازم بچه اوردی😅 به کسی مربوط نیست، منم تو دنیای واقعی هیچ وقت این حرفو به کسی نمیزنم، اما از نظرم امثال شما واقعا در حق بچه ظلم میکنن که با یه حلوگیری سل و‌ول و‌در حال نداشتن امکانات نالی و … بچه دار میشند.

اينجاست كه ميگن : جز راست نبايد گفت . هر راست نبايد گفت . خداوند در قرآن گفته فرزندان خود را از تر ...

حرفتون درست ولی هیچوقت به این حد از بی پولی نمیرسیم جای اینکه بچهامونو بفرستیم سرکار خودمون سخت کار میکنیم

21 سالمه سومین بچه توراهه اولی 5 دومی 3 سالشونه کی ازفرداش خبر داره؟؟ ک اینجور با اطمینان حرف میزنید ...

ببخشید اما از طرز فکرت مشخصه که‌نمونه بارز یه مادر بیفکری! از اونایی که منطقی نیستن و‌منتظرن یهو معجزه بشه یا کیسه پول از اسمون بیفته جلوی پاشون! 😥

21 سالمه سومین بچه توراهه اولی 5 دومی 3 سالشونه کی ازفرداش خبر داره؟؟ ک اینجور با اطمینان حرف میزنید ...

عزیزم غصه نخور اینا واسه خودشون حرف میزنن

درسته سنت زیاد نیست اما یه مزیت هم داره دو روز دیگه بچه هات بزرگ میشن تو هم سنت زیاد نیست قشنگ میتونی بری عشق و حال خودتو کنی

ولی اونایی ک تو سن بالا بچه میارن تا وقتی ک بچه اشون بزرگ بشه پدرشون در میاد سنشون بالاتر میره حوصله بچه داری ندارن تا وقتی هم بچه هاشون بزرگ بشه دیگه پیر شدن دیگه حوصله گشت و گذار و خوشگذرونی ندارن

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
عزیزم غصه نخور اینا واسه خودشون حرف میزنن درسته سنت زیاد نیست اما یه مزیت هم داره دو روز دیگه بچه ه ...

من خودمم تصمیم دارم تا وقتی سنم بالا نرفته بچه بیارم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
من در مورد استارتر نظر نمیدما ولی خب تو خانواده های رو به پایین ایرانی اصولا لباس از فرزندی به فرزند ...

بله درسته قطعا لباس خصوصا لباس بچه خیلی گرونه.ولی من کلا اخلاقم اینه که واسه هر خریدی که دارم خیلی میگردم که یه جنس خوب و خوشگل و قیمت مناسب پیدا کنم.حتی قیمت های بازار رو با سایت های فروش لباس هم مقایسه میکنم که ببینم کدوم بهتر درمیاد.خلاصه خیلی وقت میزارم.و همیشه هم لباس های خوشگلی تن دخترمه که هیشکی باورش نمیشه چقد مناسب خریدم.یه دختر تو راهی هم دارم که به قول شما اکثر لباسهای بزرگه روکه تمیز مونده براش کنار گذاشتم ولی باز هم چند دست لباس بیرونی براش میخرم به همون روال که گفتم😊مثلا یه قنداق فرنگی از سایت باسلام براش خریدم که 110 تومن برام تموم شد.درحالیکه تو بازار همون رو 200،300 میفروختن.

ببخشید طولانی شد فقط خواستم بگم زیاد میشنوم که مردم از گرونی مینالن ولی تهش رو که درمیاری میبینی منظورش یه جنس گرون و مارکداره.که به نظرم واسه یه بچه تو سن رشد ،لباس مارک دار خریدن اشتباهه

ظلم یعنی اینکه بچه هات امکانات مناسب نداشته باشند، یعنی اتاق برای خودشون، لباس ‌ پوشاک و تفریح و خور ...

والا این چیزایی رو ک تو میگی نصف بیشتر جامعه ندارن

ظلم یعنی اینکه بچه هات امکانات مناسب نداشته باشند، یعنی اتاق برای خودشون، لباس ‌ پوشاک و تفریح و خور ...

من چند وقته لباس شیک نخریدم فقط، بخاطر خریدن خوراکی های روزانه ی بچهام میفهمی یعنی چی؟؟ فقط بخاطر بستنی و پاستیل و خرج هر دوشب درمیون پارک و بازی های مورد علاقشون

عزیزم من رفتم تاپیک های قبلیت نگاه کردم

انشاالله خدابچه هات نگه داره وبختشون بلندباشه ولی انصافابایه شوهربداخلاق که زن نه ماه رومیگیره زیرکتک وخسیس وکم درآمداینقدرکه نمیتونه خرج دوادرمون زنش بده وبا برادرشوهرت وجاریت به صورت مشترک داخل خونه مادرشوهرت زندگی میکنید

سه تا بچه تو داری اون هم حداقل دوتارومیاره اون وقت به نظرخودت ازنظرتربیت کردن بچه هابه مشکل نمی خوری تواین وضعیت؟