توروخدا رعایت کنید😑چرا هر کی منو میبینه بهم میگه بچه برا چیته؟؟؟؟!!!! چرا باردار شدی؟؟؟؟؟ خودم میدونم موقعیتم خوب نیس
پول ندارم جا ندارم دوتا بچه کوچیک دارم شغل ندارم سنم کمه و....... خودم پشیمونم از بچه اوردن ولی چیکار کنم کاریه ک شده 😥 مگه علم غیب داشتم ک تورم اینقدر زیاد شه و نرسیم به زندگیمون؟؟؟ البته برا بچهام ک کم نزاشتم اول برا اونا میخرم اگ اضاف اومد برا خودمون اگرم ن ک هیچ باز خداروشکر ک سالمن خدا روزی رسونه❤️
عزیزم من رفتم تاپیک های قبلیت نگاه کردم انشاالله خدابچه هات نگه داره وبختشون بلندباشه ولی انصافابای ...
اون تاپیک هارو تو لحظه عصبانیت زدم شوهرم اونقدا خسیس نیس فقط چیزای مهم رو میخره وگرنه فقط خرج خوراکی بچها در ماه یک میلیون میشه و کتک زدن اونم بخاطر شرایط اون لحظه بود عصبی بود چون موتورشو دزد برده خبری هم نشد ک پیدا شده یا نه و اونم غاطی کرد زد بعدش کلی عذر خواهی کرد وبرد دکتر بعدشم تربیت ک خداروشکر تاالان مشکلی نداشتم هممون رفتارمون خوبه
پس چجوری بقیه فک میکنن چون نمیتونم اینارو بخرم در حق بچهام ظلم کردم😐
عزیزم شما ظاهرا گوشت به حرف کسی بدهکار نیست. فقط دلم برای بچه های نازنینت سوخت که دارند پاسوز مادری با این طرز تفکر میشند. شما با این درامدی که داری میگی با اوردن هر بچه جدید لقمه دهن بچه قبلی رونصف میکنی… انصاف نیست. ایشالا که بچه ات به سلامتی به دنیا بیاد وخدا همشون رو برات حفظ کنه اما وجدانا دیگهماظب باش حامله نشی😥