2777
2789
عنوان

پایه لاغری

341 بازدید | 48 پست

سلام دوستان عزیز پایه لاغری میخوام من یه بار رژیم گرفتم و 23 کیلو تو 6 ماه کم کردم تنها بدون اینکه همراه داشته باشم فقط تشویق شوهرم واطرافیانم بود 

خدایا بچه هام تمام دارایی من هستن خودت مواظبشون باش❤️💚🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری کم کردی؟ 

صبحانه میخوردم بعد میان وعده ساعت 10 تا ساعت 1 هم ناهار کم میخوردم اکثر اوقات آب‌پز و ساعت 6 عصر میرفتم پیاده روی بعد میومدم حمام بعدشم یه لیوان شیر و تا ساعت 9 هم شام فقط کاهو 

چایی سبز هم روزی 2 لیوان میخوردم

من پایم فقط بگو چجوری کم ‌کردی

اگر پایه باشی عالیه هر کاری ک قبلا میکردم رو هر روز واست تایپ میکنم ک با هم رژیم بگیریم

صبحانه میخوردم بعد میان وعده ساعت 10 تا ساعت 1 هم ناهار کم میخوردم اکثر اوقات آب‌پز و ساعت 6 عصر میر ...

منم ۱۵تا میخوام کم کنم ولی خیلی سست میشم ...من با باشگاه لاغر میشم که الان نمیتونم برم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
منم ۱۵تا میخوام کم کنم ولی خیلی سست میشم ...من با باشگاه لاغر میشم که الان نمیتونم برم

باشگاه که عالیه

ولی من اصلا ورزش دوست ندارم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اصلا باشگاه نمیخواد بری یا برو پیاده روی یا تو خونه پیاده روی کن یا طناب بزن ک چربیسوزیش عالیه

باشگاه که عالیه ولی من اصلا ورزش دوست ندارم

من دوست دارم ولی نه هر رشته ای رو ...چون خیلی بی تحرکم با باشگاه فوری کم میکنم ...

قبلا زومبا میرفتم ،عااالی بود یعنی ، بدون رژیم تو دو ماه ۸ کیلو کم کردم تازه حسابی هم میخوردم ..فقط زومبا میرفتم و تردمیل ...‌

من ورزش اینجوری دوست دارم هوازی همش سر پا پاشی جنب و جوش کنی ...ورزشایی که تشک میندازن هی عضلانیه خوشم نمیاد

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اصلا باشگاه نمیخواد بری یا برو پیاده روی یا تو خونه پیاده روی کن یا طناب بزن ک چربیسوزیش عالیه

طناب ضرر نداره؟؟ 

فرم سینه رو بد نمیکنه؟