2777
2789
عنوان

پایه لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 48 پست
اگر پایه باشی عالیه هر کاری ک قبلا میکردم رو هر روز واست تایپ میکنم ک با هم رژیم بگیریم

من هستم

خودمم مدتیه رژیم رو شروع کردم

۷۲ بودم

الانم ۶۷ هستم

قدمم ۱۵۳ هستش

باید حداقل ۵۰ بشم

ولی چون تنهام انگیزه ندارم مدتیه خوب رعایت نمیکنم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
من دوست دارم ولی نه هر رشته ای رو ...چون خیلی بی تحرکم با باشگاه فوری کم میکنم ... قبلا زومبا میرفت ...

راستی بعضی وقتا هم می‌رقصید در حدی ک دیگه نفسم بند میومد و عرق شدی. قبل از عروسیم یه هفته رقصیدم از 72 شد 68

خدایا بچه هام تمام دارایی من هستن خودت مواظبشون باش❤️💚🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا عید باید حداقل 12 تا 15 تا کم کنم چون میخوام برم مسافرت 🙂

منم .....میشه هر وقت چیزی گذاشتی منم تگ کنی بیام بخونم ....اخه من ممکنه یه وقت ها آنلاین نشم ، ولی تگم کنی ببینم هم انرژی بگیرم هم تخریک بشم منم ول نکنم رژیمم رو

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
راستی بعضی وقتا هم می‌رقصید در حدی ک دیگه نفسم بند میومد و عرق شدی. قبل از عروسیم یه هفته رقصیدم از ...

اره منم قبل عروسی چون رقص همش تمرین میکردم همش لاغر میشدم ، جوری که هر وقت میرفتم لباس عروسم پرو کنم خانومه میگفت تو باز لاغر شدی تنگ میکرد لباسمو ......یادش بخیر ۶۱ کیلو بودم 😢الان چی انقدررر چاق شدم که نگو شدم ۷۹😢😢😢

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من هستم خودمم مدتیه رژیم رو شروع کردم ۷۲ بودم الانم ۶۷ هستم قدمم ۱۵۳ هستش باید حداقل ۵۰ بشم ول ...

آفرین خیلی خوبه 🤩 

من 99 کیلو هستم 

قد 162 

ولی تو لاغری 165 بودم چون چاق شدم کوتاه‌تر شدم 

من از فردا شروع میکنم هر شنبه گزارش میزارم 

اره منم قبل عروسی چون رقص همش تمرین میکردم همش لاغر میشدم ، جوری که هر وقت میرفتم لباس عروسم پرو کنم ...

غصه نخور دوباره میتونی ببین از من چاق تر نیستی من 99 کیلو هستم ولی خیلی امید دارم چون کلی لباس انتظار منو میکشن ک بپوشمشون 😅

قد 162 

وزن 99

دور بازو راست 35

دور بازو چپ 34.5

دور ران راست 75

دور ران چپ 75

دور شکم 105

دور باسن 122

دور سینه 114

دور مچ دست 17

دور مچ پا 23

دور گردن 43

غصه نخور دوباره میتونی ببین از من چاق تر نیستی من 99 کیلو هستم ولی خیلی امید دارم چون کلی لباس انتظا ...

اخ گفتی من تمام لباسای خوشگلم تنگ شده واسم 😢😢

انشالله که میتونیم 💪