2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5911 بازدید | 180 پست
دقیقا مثل شوهر من میگه تا لنگ ظهر خوابی الان میخوای کاراتو بکنی  بهشگفتم پس کی به این بچه ها ن ...

درک ندارن عزیزدلم 

منکه شوهرم کلی دلمو میشکونه با این حرفاش

♡خدایا شکرت♡

اسی جان ببین اون ستابچروکه نمیتونه نگه داره کسیم قبول نمیکنه توقهرکن برویه مدت قول میدم بهت درست بشه اون حق نداره توروبزنه من قضاوت نمیکنم چون حرف اونونشنیدم اماحق زدن نداره به خودت ارزش قایل شوچندروز دور ازبچهات بمونی هیچی نمیشه نترس یکمی دلتوسفت کن بعدچن روز بچهاپدرشودرمیارن انقدراذیت میکنن میادمیوفته دستوپات

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا سخته این زندگی  رو تحمل کردن نمیدونم یعنی واقعا محبت کردن آنقدر سخته وقتی با یه عزیزم یا لطف خوش همچی خوب میشه چرا دریغ میکنن خب عزیزم با بچه هات برو خونه پدرت و بهش بگو نمیتونم تحمل کنم 😕

شاید فکر میکنه تو هرشرایطی اون هر جوریم باشه تورو از دست نمیده و همیشه باهاشی نمیدونم که میتونی بزاری و بری

بهترین کار اینه خودتو با بچه هات مشغول کنی جوری ک واقعا دیگه نبینیش. کاش بتونی مجازی درس بخونی یا کاری راه بندازی پول دربیاری. اینجوری ارزشت تو چشمش میره بالا. بیشترم ب خودت برس. خودتو قوی و مستقل نشون بده. هرگز بهش نقطه ضعف نشون نده. 

پیج دکتر پریسا نصری رو بهت پیشنهاد میکنم. خیلی میتوته بهت کمک کنه. من خودم یکی دوتا از پستاشو دیدم. حجم زیادی داره اما دیدنش به از ندیدنشه.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
از زندگیت بد بود 3تا بچه نمیاوردی که، از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنند

نه هیچ وقت اینو نگو بچه اوردنش رو کول این بدبخت هس معذرت میخوام ساختنش ک اون حاال کرده این چ گناهی کرده

توهم جایی میرین تحویلش نگیر اهمیت بهش نده ببین چطور خودش محبتو ازت گدایی میکنه  زیاد باش جایی نرو بگو باتو بهم خوش ک نمیگذره بدم میگذره

رفتی و جا مونده عطرت تو این خونه            نیستی و بعد از تو از من چی میمونه
شوهرم اذیتم میکنه دلم و میشکنه همش😔😔😔 عقدیم.. ب حرفم نیس راحت دلم و میشکنه عین خیالش.. خسته شدم د ...

اخی منم نامزدم گاهی اوقات خوبه بام گاهی اوقاتم فحشم میده از هرکی ناراحت هست سر من خالی میکنه

بچه هارو بده دستش برو به گوه خوردن میافته

بهم میکه منم یتیم بزرگ شدم نمردم که الان واسه خودم مرد شدم زن عموهام منو بزرگ کر ن 

منو از بچه میترسونی میدم زن عموهاشون بزرگ کنن

خدایا شکرت  
اخی منم نامزدم گاهی اوقات خوبه بام گاهی اوقاتم فحشم میده از هرکی ناراحت هست سر من خالی میکنه

😔😔😔😞😞😞 دلم خیلی شکسته قول داده بود دیگ تکرار نشه ب دو هفته نکشید دوباره همون رفتار و تکرار کرد موندم دیگ چیکار کنم 😔😔😔😔😔😔

اخی عزیزم خدارحمت کنه... اره واقعن بخت خوب نعمته.. نه با یه مرد ک حرف حرف خودش باشه و دلت و آب خوردن ...

داری دستش نقطه ضعف میدی حواست هست؟

اصصصصلا و ابدا باهاش بحث نکن و سعی نکن با اصرار راضیش کنی

که اگرم راضی بشه بازم باختی

از اسی که گذشته،توکه اول راهی سعی کن سنگ اول رو درست بزاری

بهم میکه منم یتیم بزرگ شدم نمردم که الان واسه خودم مرد شدم زن عموهام منو بزرگ کر ن  منو از بچه ...

بگو زارت ،اون قدیم بود ،الان مگه کسی واسه کسی بچه بزرگ میکنه،،بگو همون دست این و اون بزرگ شدی که تربیتت این شده 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
😔😔😔😞😞😞 دلم خیلی شکسته قول داده بود دیگ تکرار نشه ب دو هفته نکشید دوباره همون رفتار و تکرار کرد ...

دو هفته من امشب میگ فردا فراموش کرده اخی عزیزم ایشالا که همیشه حال دلت خوب باشی