2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5911 بازدید | 180 پست
از زندگیت بد بود 3تا بچه نمیاوردی که، از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنند

خواهر از سادگیه خودم بود تحملم بالا بود امید داشتم درست میشه 

بعدم پدرم فوت کرده مامانم پیش داداشام زندگی میکنه من جایی تو خونشون ندارم یعنی خانماشون مادرمو به زور تحمل میکنن بعدم من برم اونجا 

خدایا شکرت  
اخی عزیزم خدارحمت کنه... اره واقعن بخت خوب نعمته.. نه با یه مرد ک حرف حرف خودش باشه و دلت و آب خوردن ...

تو عقد چون زن و شوهر شناخت درست ندارن از هم اختلافات بیشتره، انشاالله کم کم بهتر میشین، ولی تا از همسرت مطمئن نشدی بچه دار نشو، برای زندگیت تمام تلاشتو بکن ولی تا مطمئن نشدی بچه نیار، خواهرانه گفتم. یکمم فتیله حساسیتت و بکش پایین، دید و فکر مردا با ما زنا خیلی فرق داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو عقد چون زن و شوهر شناخت درست ندارن از هم اختلافات بیشتره، انشاالله کم کم بهتر میشین، ولی تا از هم ...

باشه عزیزم.. خیلی دلم شکسته خیلی... میگم اگ عاشقی ب حرفم باش الان ثابت کن عین خیالش هییییچ حرکتی نمیکنه باورم نمیشه اینقد سنگ میشه یهو 😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭

خب عاشقیم عاشق مردامون

اشتباه همینه

نه اینکه مرد مونو دوست نداشته باشیم هااا نه

اول باید خودمونو دوس داشته باشیم تا اونا هم مارو دوس داشته باشن

وقتی انقدر ضعیف و بی عزت نفسم معلومه که هر... میاد بهمون بی احترامی میکنه

الان تو ، خود خودت رو چقدر دوست داری

الکی نگو هاااا

از درون صداتو بشنو

واقعیت تو درون ته

عزیزم ممنونم از محبتت😔😔😭😭😭 ن واقعن موندم چیکار کنم نقطه ضعف دیگ دستش ندم چ جور رفتار کنم ک دیگ ...

ممیدونی همه ب منم میگن ، میگن خیلی دور مرد نگیر من نمیتونم خداییش میگن دورش بگیری از خودش وا میره در حد تعادل 

اشتباه همینه نه اینکه مرد مونو دوست نداشته باشیم هااا نه اول باید خودمونو دوس داشته باشیم تا اونا ...

آخه باچه روحیه وانگیزه ای خودمو دوست داشته باشم 

دیگه هیچ امیدی به آبنده ندارم

هیچی منو خوشحال نمیکنه

خدایا شکرت