2777
2789
عنوان

کتک خوردم

5911 بازدید | 180 پست

امروز ناهار خونه عموی شوهرم دعوت بودیم

شوهرم تو جمع خانوادگیشون اصلا محلم نمیده فقط با دختر عموهاش گرم میگیره

شوهر دختر عموش چقد احترام زنشو داشت چقد تحویلش میگرفت  اغراق آمیز نه محترمانه باهاش برخورد میکرد 

من شوهرم جلوشون همش تشر میزنه یا صحبتی کنم بهم توجه نمیکنه خودشو مشغول صحبت کردن با بقیه میکنه درصورتی که حرف من هنوز تموم نشده بود 

تا اینکه برگشتیم خونه بهش گفتم چرارفتارت اینجوریه 

چرااینجوری میکنی خوب ازمن خوشت نمیاد بگو راهمو میکشم میرم دیگه براچی اینهمه سختی بکشم به چشمت نمیاد نه احترامی نه چیزی شوهر دخترعموتو ندیدی چقد محترمانه برخورد میکرد 

تا اینو گفتم بهم گفت گمشو از جلو چشام صدات در نیاد من همینم که هستم میخوای بخوا میخوای نخوا منم عصبی شدم شروع کردم به بحث کردن اونم بلند شد کتکم زد با پا لگدم زد بعدم به خانوادم زنگ زد که بیاین ببرینش خستم کرد

به خدا با سه تا بچه کار خونه شب بیداریا صبح هم کلاس آنلاین دخترام که بهشون درس میدم وسط کلاسم پامیشم ناهار درست میکنم هم درس میدم هم بچه شیر میدم اصلا درکم نمیکنه 

حتی یه خسته نباشید بهم نمیگه بهم میگه وظیفته برو ببین زنا بیشتر از این انجام میدن خم به ابرو نمیارن 

به خدا حتی خرجی هم بهم نمیده همزنجور باید التماس کنم تا یه چیزی واسم بخره  بخره هم منتشو تا یه سال سرم میزاره 

حق بیرون رفتن تنهایی از خونه هم ندارم 

ببخشید زیاد شد قصدم دردل بود دلم خیلی پره نمیدونم پیش کی دردلامو بگم نه خواهری نه دوستی  محبور شدم بنویسم تا یکم سبک شم

خدایا شکرت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.