2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5911 بازدید | 180 پست

بگردم واسه بچه هات :') 

بودم تو اون شرایط ، میفهمم چی میکشن...

خودم بد توام بد خوب نامرد ، بگو من دیگه چی دارم؟؟؟                                                     سوالات ذهن من : مادر شوهرا خواهر شوهرا مگه خوشبختی بچه و برادرتونو نمیخواید ؟ برای چی کرم میریزید تو زندگیشون ، مثلا جدا شن طلاق بگیرن بچه اتون افسرده شه خوشحال میشید ؟ خانومایی که با مردهای زن دار دوست میشید ، فازتون چیه؟دوست دارید اسمتون هرزه باشه؟ یا فکر میکنید زندگی ای که روی خرابه های زندگی یه نفر دیگه ساختید خوشبختی داره؟ نامادری هایی که بچه شوهرتونو اذیت میکنین یه کاری میکنین پاش از خونه ی پدرش قطع بشه ، نگران اون آهی که دنبال زندگیتونه نیستید؟ حتی اگر به خدا اعتقاد ندارید از کارماش نمیترسید؟ دنیا انقدررر بزرگ هست که جا واسه خوشبختی هممون داشته باشه
خودش زنگ زد به خانوادم بیاین ببرینش  من بابام فوت شده مامانم زنگ‌زد چتونه چرا ابنجوری میکنه شوه ...

به داداشات بگو شوهرم کتکم میزنه بعدم مثل اینک اون طلبکاره بگو به خانواده من چیکار داری زنگ میزنی بگو داداشام  بفهمن میکشنت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ راهی نداری نه طلاق نه انتظار محبت از شوهر باید با بچه هات خوش باشی محلش ندی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
مثلا منم یه بچه دارم مادرم تو بچگیم فوت شده کسیو ندارم کمکم کنه هر روز و شب توخونه باید بشورم و بپزم ...

دقیقا مثل شوهر من میگه تا لنگ ظهر خوابی الان میخوای کاراتو بکنی 

بهشگفتم پس کی به این بچه ها ناهار میده کی ساعت از هشت درسشون میده 

یکی از دخترام ۸ تا ۱۲

اونیکی ۱۲ تا ۴ ظهر 

خدایا شکرت  

پرروش کردی زد توهم بزن فش داد توهم بده زنگ زد خونوادت بگو بزن از چی میترسونی منو ازخونه بابام ک بهشته برام بچهاتو میدم دستت میرم ببینم ازپسشون برمیایی

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
من همسرم فوت شده ولی اونم مشکلات خودشو داره  خانواده مم یجور اذیت میکنن  خدا یه بخت خوب ...

اخی عزیزم خدارحمت کنه... اره واقعن بخت خوب نعمته.. نه با یه مرد ک حرف حرف خودش باشه و دلت و آب خوردن بشکنه :'( امشب قهرم عقدیم ، هر چی بهش گفتم بیا خونمون با لحن دلخوری گفتم گفت چون تو گفتی نمیام و فلان رفتارت درست نیس اخرم نیومد باورم نمیشه.. بار چندمش هست وقتی بحثی داشته باشیم هر قراری داشته باشیم رو کنسل میکنه و من هرچی اصرار کنم اصلا براش مهم نیست دارم آتیش میگیرم از اخلاقی ک جدیدن دست گرفته و مدام تکرار میکنه :'( 

یه چیزی بگم بهت.اول اینکه یه کاری تو خونه دست و پا کن.خودمم تو همین فکرم.هرچیزی ک بتونی.سبزی یا ترشی،فروش لباس یا لوازم آرایش خونگی تا دستت تو جیب خودت باشه.دوم اینکه فکرت فقط و فقط رو خودت و دخترات باشه اصلا ب اون فک نکن فک کن با دیوار داری زندگی میکنی.سوم اینکه اصلا آدم حسابش نکن جایی میری.یکیو پیدا کن باهاش گرم بگیر.حسابی هم ب خودت برس و خوشتیپ کن.جوری زندگی کن ک انگار شوهری وجود نداره.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
تحمل کن ،اونم باباشونه ،بچه هاتم یاد بده قشنگ رفتن بیش باباشون هی غر بزنن بهش ،،به غلط کردن که افتاد ...

البته اگه بچه ها بزرگ بشن طرف مادرشونو میگیرن خیلی مشکلات کمتر میشع

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
اخی دختر خدا صبرت بده میگما کسی تو زندگیش نیس معذرت میخوام میگم ازت رابطه میخواد یا نه ؟

رابطش خوبه

فق درخد همون لحظه خوبه 

بعدش میشه همونی که بود 😭

خدایا شکرت