2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت می‌کنه هرشب

| مشاهده متن کامل بحث + 13888 بازدید | 200 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اتفاقا هی میگه میگه برو آرایشگاه ناخوناتو بکار موهاتو رنگ کن و پولم میده میگه برو لباس اینا بخر ...

عزیزم پس تقصیر خودته عروس چندماهه باید شیکو پیک باشه اصلاااا شوهرت تقصیر نداره

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
خیانت که کرده معلوم نیس منو به صد نفر فروخته رفته باهاشون ریخته رو هم ایدزی بیشعور من دیگه نمیتونم ب ...

اگه مطمئن شدی خیانت کرده ولش کن جدابشو

لیاقت هیچ خانمی نیست خیانت ببینه ،به خصوص ا‌که تازه عروس باشه

خوشت نمیاد ازش رابطه جنسیتونم ک خیلی کم  بعد حساسی ؟؟؟چ اهمیتی داره ؟؟؟

پس چیکار کنم فردا فامیلاش میفهمن میان میگن بیا شوهرتو جم کن همه چیو سر من میشکونن بعد حساس نباشم

اری،چنین نمانده و چنین نیز نخواهد ماند
پس چیکار کنم فردا فامیلاش میفهمن میان میگن بیا شوهرتو جم کن همه چیو سر من میشکونن بعد حساس نباشم

اگه با صد نفره و مطمن هستی حتما یه مریضی میگیره بالاخره یکی از ابن صدنفر مریضی چیزی دارن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

ببین اگ طرفت مهمه برات جمعش کن اگ مهم نیس جداشو اگ نمیخای جداشی هرکدوم ب حال خودتون خوش باشید 

ادم باید یجا دلگرمی داشته باشه چ زن چ مرد 

نمیشه ک هم تو خونه رابطه و احساس نباشه هم بیرون از خونه 

اگه مشکلی نداری با خیانتش،بریز و بپاش و زندگی کن واسه خودت

نمیدونم هرروز کارم شده گریه تازگیا یکی از دوستام گفته یه زنده بلوند و باهاش دیده سوار ماشینش کرده بود چون دوتا ماشین داره واسه رد گم کنی با اون یکی می‌ره دختر بازی میگف واسش آیفون ۱۳خریده بود منم احتمال صددر صد میدم الان واسش خونه ماشینم گرفته خیلی یادش زود گول میخوره

نمیدونم هرروز کارم شده گریه تازگیا یکی از دوستام گفته یه زنده بلوند و باهاش دیده سوار ماشینش کرده بو ...

جک و جونورای خیابونی میان ازش میچاپن،تو که زنشی نمیتونی؟بجای گریه و غصه خوردن تا میتونی ازش بگیر،نهایتا دیدی نتونستی کثافت کاریاشو تحمل کنی با دست پر ازون زندگی میای بیرون

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ببین اگ طرفت مهمه برات جمعش کن اگ مهم نیس جداشو اگ نمیخای جداشی هرکدوم ب حال خودتون خوش باشید  ...

مگه می‌ذاره من خوش باشم دم در سه دوربین نصب کرده به جز مامان خواهرم هیشکی نمیاد خونمون منم بیرون نمیبره دوربینام کنترل می‌کنه منم از لجش هر هفته میرم کلی وسیله گرون واسه خونه میخرم بعدم هر دفعه دعوا مون میشه یکیشو میزنم میشکونه یه بارم شب که دیر اومد کلی از زدم که چرا الان میای محکم هلمداد افتادم زمین کم مونده بود دست چپم بشکنه خدا لعنتش کنه باید بسوزم و بسازم دیگه

مگه می‌ذاره من خوش باشم دم در سه دوربین نصب کرده به جز مامان خواهرم هیشکی نمیاد خونمون منم بیرون نمی ...

توام راه بیفت دنبالش قشنگ سر در بیار از کاراش و اگ خطایی کرد اتیشش بزن ...کاری نداره ک یروز از زندگیت بزن بیوفت دنبالش