2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت می‌کنه هرشب

| مشاهده متن کامل بحث + 13898 بازدید | 200 پست
جک و جونورای خیابونی میان ازش میچاپن،تو که زنشی نمیتونی؟بجای گریه و غصه خوردن تا میتونی ازش بگیر،نها ...

اره میگم منم کلی میرم خرید اینا که واسه اون زنه عقب مونده چیزی نخره زنده هم از این جن د ه های خیابونی هس انقد لاغره ۳۰سالشه قیافشم نداره و فقیره و با صد نفرم بوده من دیگه نمیتونم با این کثافت باشم الآنم چند روزه حس میکنم حاملم هی حرصم میده هنوزم بهش نگفتم

اری،چنین نمانده و چنین نیز نخواهد ماند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام راه بیفت دنبالش قشنگ سر در بیار از کاراش و اگ خطایی کرد اتیشش بزن ...کاری نداره ک یروز از زندگی ...

درو قفل می‌کنه چطوری برم میگم به یکی پول بدم تعقیبش کنه؟.ولی بفهمه منو میکشه

کجاش مشکل داره ؟ از پشت کوه ک نیومدیم  طرف گفته میترسه نگفته ک از خدامه

اره والا همینو بگو‌ یجوری میگن انگار من گفتم بیا مزاحم شو این ماجرا هم واسه دوران دانشگاهی بود تقریبا یه سال پیش هنوز نامزد بودم

چقدر تو سری خوری 😡 ینی چی درو قفل میکنه ؟پس چجور میری خرید ؟

هر موقع آقا اجازه داد اونم با خواهرام  میرم قبلاً اینجوری اصلا نبودم وقتی بهش گیر دادم داره باهام لج می‌کنه منم گیر افتادم دیگه

چقدر تو سری خوری 😡 ینی چی درو قفل میکنه ؟پس چجور میری خرید ؟

بعدشم حرف اضافه بزنم هلم میده یه فس کتکم میزنه از بس تو خونه تنهام افسردگی گرفتم

اسی میگی ازش خوشت نمیاد پ چرا غیرتی میشی درسته شوهرته بعدشم هروقت بهت کم گذاشت اون وقت بگو. بعدشم جا ...

راس میگی ولی دیگه روحیه ای تو من نمونده همه چیو تو پول میبیننه فک میکنی همه چی با پول حل میشه با هم راحت نیستیم یه بار نیومد پیشم بشینه بگه دردت چیه همراهم باشه همش اینور اونوره عشق و حالشو می‌کنه بعد میاد با من دعوا بزن بشکون را میندازه دیگه خسته شدم بخدا چند روزه لب به هیچی نزدم کارم شده گریه و زاری منم به ولی برو ببین با زنای دیگه چطوری بگو بخند راه میندازه منم واسه حفظ زندگیم و آبروم دارم حساسیت به خرج میدم و الا دیدم که خیلی ول شده طلاق میگیرم واقعا خسته شدم خواهر

مشکلت همینجاست دیگه اصلاااااا ب کاراش اهمیت نده تاجایی ک میتنی فقط براخودت بریز بپاش کن بخودت شدیدن ...

باشه راس میگی ولی من دیگه آدم سابق نیستم که واسه زندگیم شور و شوق داشتم  دیگه از وقتی که فهمیدم چی کارا می‌کنه دیگه دلم شکسته 

خب جدا شو وقتی حسی بهش نداری اونم داره خیانت میکنه دارید مامان بازی میکنید باهم 

آخه تازه ۵ماه  اومدیم سر خونه زندگیمون طلاق بگیرم فردا نمیکنی دو روز موند بعد جدا شد حتما مشکل از زنشه   . 

آخه تازه ۵ماه  اومدیم سر خونه زندگیمون طلاق بگیرم فردا نمیکنی دو روز موند بعد جدا شد حتما مشکل ...

نه خب جریان بگو حرف مردم برات مهم نباشه اونا همیشه حرف دارن بزنند اگه واقعا دوسش نداری ومیدونی ومطمنی که خیانت میکنه جدا شو اگر نه بمون وزندگی بساز چرا وقتی دوسش نداشتی ازدواج کردی باها‌ش

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اگه با صد نفره و مطمن هستی حتما یه مریضی میگیره بالاخره یکی از ابن صدنفر مریضی چیزی دارن 

اره دیگه بعدش میاره میده به من واسه همین بهش نزدیک نمیشم تو خونم  اصلا با هم حرف نمی‌زنیم و صمیمی نیستیم اون که اصلا حرف نمیزنه سرش تو کاره خودشه من شروع میکنم حرف زدن بعد سرم داد میزنند که عه بسه دیگه انقد از نزن وقتی میگم کجا بودی میگه به تو چه ربطی داره کجا میرم خوب میکنم خوشم میاد منم میرم خونه مامانم