2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت می‌کنه هرشب

| مشاهده متن کامل بحث + 13898 بازدید | 200 پست
وقتی ب نیازشم‌توجه نداری دلت میخواد بهت خیانتم نکنه عجب زنای هس نیازشونو برطرف میکنن خیانت میکنن چ ب ...

چیکار کنم خودشم سرده باهام شاید از من خوشش نمیاد از اخلاق گندم چت بار سرش داد زدم دیگه از چشش افتادم فقطم ۵/۵ماه ازدواج کردیم

اری،چنین نمانده و چنین نیز نخواهد ماند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای راس میگی آخه خواهر چند بارم سر این بیرونش کردم گفتم حق نداری بیای خونه اونم محکم در  و بست ...

مشکلت همینجاست دیگه اصلاااااا ب کاراش اهمیت نده تاجایی ک میتنی فقط براخودت بریز بپاش کن بخودت شدیدن برس اینجور دعوتارو هم تا از دهنشون دراومد بگو چزا ک ن حتما میرم برو کلی خرید کن بخودت برس تو مجلس تک شو اینجوری با کاراش استقبال کنی شک نکن شیفتت میشه

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
عزیزم ببخشید ولی تو همون قرآن هم اومده که سحر و جادو و از این جور چیزا از علوم ممنوعه هست

باشهههههه شماها درست میگین ببخشید حالا ولم کنین

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
این سایت قابلیت ریپلایی داره اگه نداشت زیر پست ها نمیزاشتنش. شما اگه تحمل نظر شنیدن نداری پست نزار ...

جن زده شده 😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ببخشید یعنی کارهایی که شوهرت میکنه و تو خبر نداری بهت میگه

اره اول که همه چیزو خودش بهت میگه بعد هر سوالی داری میپرسی... 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
چیکار کنم خودشم سرده باهام شاید از من خوشش نمیاد از اخلاق گندم چت بار سرش داد زدم دیگه از چشش افتادم ...

اوه تازه راهی پس  تا اخلاقاتون باهم جورشه طول میکشه باید سیاست بخرج بدی تازه عروسی باید بیشتر رابطه داشته باشی شدیدن هم بخودت برسی حتی اگه اهمیتم نداد باید بخودت بگی براخودم برادل خودم بخودم میرسم بدرک ک توجه نمیکنه انقد همیشه اراسته و تمیزو شیک باشه شک نکن برمیگرده سمت خودت

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
به کسی دیگه بگو برادرش  یاپدرخودت  بالاخره فقط خیانت نیست که  خیانت مجبورنیست خودش ...

خیانت که کرده معلوم نیس منو به صد نفر فروخته رفته باهاشون ریخته رو هم ایدزی بیشعور من دیگه نمیتونم باهاش زندگی کنم تحمل ندارم الان ۳هفتس که باهاش حرف نزدم گوشیشم جواب نمیذه من با این چیکار کنم،؟؟

اوه تازه راهی پس  تا اخلاقاتون باهم جورشه طول میکشه باید سیاست بخرج بدی تازه عروسی باید بیشتر ر ...

اره اتفاقا هی میگه میگه برو آرایشگاه ناخوناتو بکار موهاتو رنگ کن و پولم میده میگه برو لباس اینا بخر ولی پولش بخوره تو سرم باهاش تفاهم ندارم من نمیتونم با کسی باشم که هی بهم دستور میده