2777
2789
عنوان

خیلی چاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 66 پست
فقط چاقی لاغری نیست که کلا یه عده فاقد فرهنگ هستن و همش در حال مسخره کردن دیگرانن و بدون فکر کردن فق ...

واسم اهمیتی نداره حرفاشون ولی بخوام نخوام حرص یکم میخورم که این بدهه 🙂🙂

۳ عدد نون باگت بزرگ شنیسل برگر پنیر پیتزا😕

شما داری خودکشی میکنی عزیزم 

ناراحت نشو !

مهم نیست که مردم چی میگن!

به فکر سلامتیت باش

درپناه حق❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مث توام، چون افسردگی دارم باخوردن شیرینیجات حالم بهترمیشه، ازتو چاق ترم

منممم همینممم دقیقااا افسردگی مشکل عصاب دارم ولی بی فرهنگا که دورمم نمیفهمن فقط سرکوفت تمسخر میکنن

بخاطر خودت لاغر شو نه برا بقیه.نمیدونی که چقد اعتماد بنفست میره بالا.البته که هرکسی هرجوری که هست قش ...

اگه درمان بشم میتونم یه زمانی از ۱۰۰ تا۷۶ رسیدم ولی نزاشتن کلا مشکل تو زندگیم زیاده خیلی هر کاری میکنم نمیشه نمیتونم 🙂

برا آروم کردن خودت کارهای دیگه بکن پیاده روی خیلی آروم میکنه.موسیقی ،کتاب ،فیلم چیزی که حواست رو پ ...

کتاب فیلم که مخم نمیکشه پیاده روی میرم اهنگ گوش میدم ولی خیلی تاثیر نداره پیاده روی ادم میره یه درد دیگس ببینه طرف چاق یا بخودش نرسیده یا زشته متلک میندازن فقط ناراحت میکنن

درخواست دادم مهربون تو شخصی بی زحمت شمارتونو لطف کنید

قدت چقدره؟

اون شماره اقا هس نرو تساپ!

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............