خسته شدم حس میکنم همه مسخرم میکنن پول عمل و قرص ایناعم ندارم هیچ تلاشیم واسه لاغری نمیکنم همین الان ۳ عدددساندویج درست کردم خوردم 😑☹️ ای کاش همه جوری که هستیم قبولمون میکردن 🙂
یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که بهوسیله احسان الهى به آنها، غافلگیر مىشوند و به سبب پردهپوشى خدا بر آنها مغرور مىگردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مىخورند؛ و خداوند هیچکس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمتها و ترک عقوبت) نیازموده است .
منم چاقم همه ی بیماری ها رو گرفتم تو حداقل مراقب باش برو چکاپ قرص بخور
منم همه بیماریا رو گرفتم به احتمال زیاد واسم اهمیتی نداره فقط پرخوری کردن عصابمو یکم اروم میکنه شاید بنظرتون مسخره بیاد یا بهونه ولی جدی پرخوری نکنم نمیتونم ولی از همه میرنجم نمیدونم چرا جوری که هستم قبولم نمیکنن 🙂🙂