2777
2789
عنوان

خیلی چاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 66 پست
قدت چقدره؟ اون شماره اقا هس نرو تساپ!

۱۷۰ ولی چاقیم از بالاتنس پشت کمرم گوشت اضاف پشت بازو بازو گنده شل و اویزون پهلو شکم همه اینارو بیشتر تو سرم میزنن میگن یه دختر مجرد چرا باید انقدر چاق باشه و .... ممنون مهربون 

حالا چرا سیگار میکشی؟ برنامه ریزی کن لاغر کن 

سیگار بذار کنار.

این تنبلی و پرخوری و مسخره بازی بذار کنار

پس ارادت کجاست؟

دور و بریاتو بیخیال شو

فکر اساسی برا خودت بکن

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا سیگار میکشی؟ برنامه ریزی کن لاغر کن  سیگار بذار کنار. این تنبلی و پرخوری و مسخره باز ...

همش گلم به میگرده به مشکلم کلا افسرده عصبیم  به کسی کاری ندارما ولی بخودم همش صدمه میزنم چه جسمی چه روحی منتظرم حال برادرم بهتر شه بعدش میرم روانشناس 😑 امیدوارم فقط تیمارستان نفرستن 😅😂

۱۷۰ ولی چاقیم از بالاتنس پشت کمرم گوشت اضاف پشت بازو بازو گنده شل و اویزون پهلو شکم همه اینارو بیشتر ...

چربی بالاتنه واقغا بدن رو بدفرم و مردونه میکنه. انشالله لاغر کنی.

به خوش تیپی و اعتماد بنفسی مه از خوش اندامی میگیری فکر کن

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
87ولی چون چندسال چاق و لاغر بدون ورزش میکردم چربیام مونده وزنم بهم ۱۲۰ به بالامیخوره پووف خسته شدم ا ...

چه میشه کرد تنها دلخوشی همین خوردنه دیگه 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.