خسته شدم حس میکنم همه مسخرم میکنن پول عمل و قرص ایناعم ندارم هیچ تلاشیم واسه لاغری نمیکنم همین الان ۳ عدددساندویج درست کردم خوردم 😑☹️ ای کاش همه جوری که هستیم قبولمون میکردن 🙂
۱۷۰ ولی چاقیم از بالاتنس پشت کمرم گوشت اضاف پشت بازو بازو گنده شل و اویزون پهلو شکم همه اینارو بیشتر تو سرم میزنن میگن یه دختر مجرد چرا باید انقدر چاق باشه و .... ممنون مهربون
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
حالا چرا سیگار میکشی؟ برنامه ریزی کن لاغر کن سیگار بذار کنار. این تنبلی و پرخوری و مسخره باز ...
همش گلم به میگرده به مشکلم کلا افسرده عصبیم به کسی کاری ندارما ولی بخودم همش صدمه میزنم چه جسمی چه روحی منتظرم حال برادرم بهتر شه بعدش میرم روانشناس 😑 امیدوارم فقط تیمارستان نفرستن 😅😂
۱۷۰ ولی چاقیم از بالاتنس پشت کمرم گوشت اضاف پشت بازو بازو گنده شل و اویزون پهلو شکم همه اینارو بیشتر ...
چربی بالاتنه واقغا بدن رو بدفرم و مردونه میکنه. انشالله لاغر کنی.
به خوش تیپی و اعتماد بنفسی مه از خوش اندامی میگیری فکر کن
تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
والا لاغر شدن پول نمیخواد! چاق شدن پول میخواد ! یه بار به یکی دوربین و بده از پشت ازت عکس بگیره دیگه قید ساندویچ خوردن و میزنی اگر ببینی از دیدبقیه چه شکلی هستی .ببخشید البته