2777
2789
عنوان

خیلی چاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 66 پست
 دورت بگردم من ۳ کیلو اضافه دارم خودمو دارم پاره میکنم روزی ۱ ساعت ورزشو حتما میکنم و خیلی رعای ...

بله درست میگید ولی مشکلات زندگیم انقدر زیاد و... به خوردن اعتیاد پیدا کردم فقط با خوردن اروم میشم شاید بنظرتون مسخره باشه ولی اینجوریم 😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مث توام، چون افسردگی دارم باخوردن شیرینیجات حالم بهترمیشه، ازتو چاق ترم

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

بله درست میگید ولی مشکلات زندگیم انقدر زیاد و... به خوردن اعتیاد پیدا کردم فقط با خوردن اروم میشم شا ...

منم مشکلات زندگیم زیاده بجای اینکه بخورم سیگار میکشم اونم یه درد دیگست 😆

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃
87ولی چون چندسال چاق و لاغر بدون ورزش میکردم چربیام مونده وزنم بهم ۱۲۰ به بالامیخوره پووف خسته شدم ا ...

بخاطر خودت لاغر شو نه برا بقیه.نمیدونی که چقد اعتماد بنفست میره بالا.البته که هرکسی هرجوری که هست قشنگه.ولی نزار چاق بشی دیگه بخودت برس.

منم چاقم همه ی بیماری ها رو گرفتم تو حداقل مراقب باش برو چکاپ قرص بخور 

منم همه بیماریا رو گرفتم به احتمال زیاد واسم اهمیتی نداره فقط پرخوری کردن عصابمو یکم اروم میکنه شاید بنظرتون مسخره بیاد یا بهونه ولی جدی پرخوری نکنم نمیتونم ولی از همه میرنجم نمیدونم چرا جوری که هستم قبولم نمیکنن 🙂🙂

یه کانال تلگرام دارم توش ویدیوهای ورزشی هست با اونا ورزش میکنم  Amirigym7 ادرس کانالشه

منم ۲۰ کیلو کم کردم صورتم بدجور لاغرشده  ۷ کیلو دیگه دارم کم کنم میترسم صورتم بدترشه

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
منم همه بیماریا رو گرفتم به احتمال زیاد واسم اهمیتی نداره فقط پرخوری کردن عصابمو یکم اروم میکنه شاید ...

برا آروم کردن خودت کارهای دیگه بکن

پیاده روی خیلی آروم میکنه.موسیقی ،کتاب ،فیلم

چیزی که حواست رو پرت کنه