2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 99 پست
منم گفتم که ۴ ۵ ساله یه بار با کلموفین باردار شدم هفته ۶ سقط شد یه بار دیگه م بدون دارو باردار شدم ...

الهییی به نظرم مثبت شدن و از دست دادن سخت تره. چون وقتی مثبت شه تا اخر نه ماه هم استرس داری. ایشالا که باز هم طبیعی باردار شی و بهترین و راحت ترین بارداری رو داشته باشی. 

ببین من نمیترسونمت فقط میخوام بگم اول ارادتو قوی کن. با وجودت بخواه که کم نیاری. من بار اول وقتی انج ...

میفهمم چی میگی...

منم عین خودتم...دختر قوی ای هستم ولی تو این یکسال اخیر مخصوصا خیلی داغون کردم خودمو

از الان خودمو باختم همش نگرانم حتی میکرو یا ای وی اف منفی بشه بعدش چکار کنم بخاطر روحیه خرابم!

من حتی از اسم مرکز ناباروری وحشت داشتم

ولی ناچار شدم خودم‌ با پای خودم برم تشکیل پرونده بدم و ترسم ریخته شد تا حدودی!

میخواستم اول مستقیم برم برا ای وی اف

ولی امشب با خوندن نظرات بقیه دیدم خیلی عوارضش بیشتره جدا از هزینه ش

دو دل شدم که اول با ای یو ای شروع کنم

هرچند ای یو ای هم درصد موفقیتش خیلی پایینه😶😑

نمیدونم بخدا چکارکنم

این چه عدالتیه اخه...

چرا بعضیا به راحت ترین شکل ممکن باردار میشن

اونووقت ماها انقدر فکر و خیال و آیا بشه ایا نشه🥺

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهییی به نظرم مثبت شدن و از دست دادن سخت تره. چون وقتی مثبت شه تا اخر نه ماه هم استرس داری. ایشالا ...

اره دقیقا...چقدر خوشحال بودم چقدر تو همون چندروز کوتاه ذوق و برنامه ریزی داشتم حتی برا انتخاب اسم و خرید و....ولی حیف که نشد که بشه!

ممنون عزیزم الهی که تو هم این ماه جواب گرفته باشی 🙏🙏

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏
میفهمم چی میگی... منم عین خودتم...دختر قوی ای هستم ولی تو این یکسال اخیر مخصوصا خیلی داغون کردم خود ...

واقعا روحیه خوبی میخواد. تازه اگه اطرافیان بهت ترحم نکنن و ناراحتت نکنن. توی این سه سال خیلی از دوستام نا خواسته باردار میشدن و سقط میکردن. و منو شوهرم در بدو بدوی مراکز ناباروری ، این واقعا هضمش سخته. خداروشکر میکنم از لحاظ مالی مشکل نداریم. چون بیمه پارسال از ۳۲ تومن. ۲۰ تومنشو داد. خیلیا همینو هم ندارن. انقدر این یک ماه امپول زدم. مخصوصا از بعد انتقال که پروژسترون زدم. باسنم آبسه کرده دو روزه. پارسال از روز اول اینجور شد. امسال فهمیدم هرچی ارووووم تر بزنم امپول. احتمال سفت شدن جاش کمتره. کیسه آبگرم هم میزاشتن که نمیدونم کیسه اب گرم واسه جنین بوده یا نه.

اره دقیقا...چقدر خوشحال بودم چقدر تو همون چندروز کوتاه ذوق و برنامه ریزی داشتم حتی برا انتخاب اسم و ...

ولی توکل میکنم به خدا. امید دارم که من تلاش میکنم ولی خدا خودش دیگه حواسش هس. حتی اگه نشد. خدا هوامو داره. نمیزاره باز شکست بخورم. این چند روز وقتی استرس میگرفتم دعای توسل میخوندم خود به خود اروم میشدم

الهی خدا هم حواسش بهت هس و لحظه ای که فکرشو نمیکنی باردار شی و کااامل نعمتاشو شاملت میکنه. 

واقعا روحیه خوبی میخواد. تازه اگه اطرافیان بهت ترحم نکنن و ناراحتت نکنن. توی این سه سال خیلی از دوست ...

منم کم از اطرافیان نکشیدم!

انقدری که ناراحت عکس العمل بقیه هستم ناراحت بچه نداشتنم نیستم..

من از همه دخترای آشنا و فامیل و دوستام زودتر ازدواج کردم

ولی همه اونا که بعد من بودن الان بچه دومشون یا بدنیا اومده یا باردارن باز😔

تا الان خیلی برام مهم نبود چون درس میخوندم و دیر و زودش فرقی نداشت واسم ولی این یکسال اخیر خیلی دیگه حالم خرابه

مخصوصا که پشت سرهم همه دارن حامله میشن

انگار مسابقه گذاشتن😶

ولی توکل میکنم به خدا. امید دارم که من تلاش میکنم ولی خدا خودش دیگه حواسش هس. حتی اگه نشد. خدا هوامو ...

خداروشکر عزیزم واقعا هم همینه...

یه وقتا شیطون میره تو جلدمون و ناشکری خدا رو میکنیم

دست خودمون نیست به زمین و زمان بد و بیراه میگیم ولی ته ته دلمون میدونیم فقط خدا باید بخواد و ما هیچ کاره ایم

منم کم از اطرافیان نکشیدم! انقدری که ناراحت عکس العمل بقیه هستم ناراحت بچه نداشتنم نیستم.. من از ه ...

واااای این منم. منم سن ۱۹ سالگی عروسی کردم. که خوب ۴ سال اول خودمون بچه نخاستیم. ولی فکرکنم الان کسی باور نکنه و فکرکنن ما ۷ ساله بچه نمیخایم. من فقط ترسم اینه از تلاش دست بردارم و دیر شه اونموقع وگرنه با نبود بچه زجر نمیکشیدم تا پارسال.. به قول شما هرکی بعد ما عروسی کرده بچه دومشو داره. 

واااای این منم. منم سن ۱۹ سالگی عروسی کردم. که خوب ۴ سال اول خودمون بچه نخاستیم. ولی فکرکنم الان کسی ...

دقیقا عین ما

همه فکر‌میکنن ما از سال اول عروسیمون بچه میخواستیم

خداروشکر عزیزم واقعا هم همینه... یه وقتا شیطون میره تو جلدمون و ناشکری خدا رو میکنیم دست خودمون نی ...

وقتایی که بیماری های جدید رایج بین بچه هارو میبینم. زبونم قفل میشه که از خدا به زور نخوام. میترسم زوری بخوام و بچم مشکلی داشته باشه. از خدا میخوام هروقت صلاحم بود بهم بچه سالم بده. ایشالا که خدا واسه شما هم اینجوری بخواد

وقتایی که بیماری های جدید رایج بین بچه هارو میبینم. زبونم قفل میشه که از خدا به زور نخوام. میترسم زو ...

به این چیزا فکر‌نکن عزیزم

انشالله یه بچه سالم یا حتی دوقلوی سالم و صالح خدا بهت میده🙏😍🤤

من و بقیه منتظرا هم همینطور🙏

عزیزم خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات

زیاد مزاحمت نمیشم دیگه ببخش بابت سوالای زیادم

الهی که فردا خوش خبر ترین باشی😍😍🙏🙏🙏

منتظرتم🥰

شبت بخیر عزیزم❤❤

به این چیزا فکر‌نکن عزیزم انشالله یه بچه سالم یا حتی دوقلوی سالم و صالح خدا بهت میده🙏😍🤤 من و بق ...

فدات شم. ایشالا واسه منو شما و همه منتظرا.

خیلی ممنون که امشب حرفای خوب زدین بهم.

موفق باشید همیشه.

شبتون بخیر عزیزم ❤❤😘

فدات شم. ایشالا واسه منو شما و همه منتظرا. خیلی ممنون که امشب حرفای خوب زدین بهم. موفق باشید همیشه ...

قربونت همچنین گلی😘😘

❤❤❤❤❤👄👄👄👄👄

فدات شم. ایشالا واسه منو شما و همه منتظرا. خیلی ممنون که امشب حرفای خوب زدین بهم. موفق باشید همیشه ...

سلام گلم خوبی

عزیزم رفتی ازمایش؟