2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 99 پست
سلام عزیزم ممنون شما خوبین؟ بله رفتم ول منفی شد

سلام عزیزم ممنون

ای بابا😥 عیب نداره عزیزم قسمت نبوده یه حکمتی داشته انشالله به سری بعد نرسه و با معجزه خدا سریع باردار بشی🙏🙏🙏

این چندوقت خیلی به فکرت بودم گفتم خداکنه جواب بده یاسی

الان پریود شدی؟

دکترت چی گفت

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏
سلام عزیزم ممنون ای بابا😥 عیب نداره عزیزم قسمت نبوده یه حکمتی داشته انشالله به سری بعد نرسه و با م ...

مرسی عزیزم.

روز ۱۵ انتقال ازمایش دادم، منفی شد. دیگه زنگ نزدم به دکترم. خودم داروهامو قطع کردم. دوشنبه لکه بینی داشتم. ولی سه شنبه خونریزیم شدید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم. روز ۱۵ انتقال ازمایش دادم، منفی شد. دیگه زنگ نزدم به دکترم. خودم داروهامو قطع کردم. دوش ...

انشالله که هرچی خیره پیش بیاد عزیزم

روحیه ات رو نباز دیگه یکی دوماه استراحت‌کن

به خودت برس، ورزش کن ، یه مسافرت برو

بعدش انشالله برو برا دفعه بعدی 

ما تسلیم نمیشیم به قول یکی از بچه ها

تو این راه باید کفش آهنی پات کنی و فقط بری تا به نتیجه برسی😍

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره عزیزم😘😘

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏
انشالله که هرچی خیره پیش بیاد عزیزم روحیه ات رو نباز دیگه یکی دوماه استراحت‌کن به خودت برس، ورزش ک ...

فدات شم. اینبار خداروشکر مثه قبل حس‌شکست خوردگی نداشتم. حتی گریه هم نکردم با ازمایش منفی‌ . چون به خدا گفتم هرچی صلاحمه. قول میدم گلایه نکنم. حالا تصمیم گرفتم اصلاح سبک زندگی کنم به روش فلورا تاجیک. نمیدونم راجبش شنیدین یانه. که البته همونم خیلیییی سخته واسه من. فقطم بخاطر خواب. بادکش کنم و ژل رویال و ورزشمو باز ادامه بدم. 

فدات شم. اینبار خداروشکر مثه قبل حس‌شکست خوردگی نداشتم. حتی گریه هم نکردم با ازمایش منفی‌ . چون به خ ...

خداروشکر که بازم حالت بهتره

اره اصلاح سبک خیلی عالیه پیج فلورا تاجیک رو دارم

از ماماهایی که شاگردش هستن هم چندتا پیج دارم میخواستم ازشون مشاوره بگیرم گفت ۶۰۰ 🙄

منم نگرفتم، گفتم همه اون چیزایی ‌که میخواد بگه تو لایوها و کامنتهاشون هست همونا رو رعایت میکنم.

من فقط و فقط مشکل خواب دارم

اگر خوابم رو‌تنظیم کنم تمام مشکلاتم حل میشه

رژیمش که وگرنه سخت نیست مکمل های لازم رو میگه بخورید

بادام خیس کرده پوست گرفته روزی ۳۰ تا

لبنیات حذف، نوشابه و فست فود و شیرینیجات حذف

خلاصه اگر واقعا بهش عمل کنیم خیلی خوبه

حالا تو مشاوره گرفتی ازش یا همینجوری خودت میخوای اصلاح سبک کنی 

خداروشکر که بازم حالت بهتره اره اصلاح سبک خیلی عالیه پیج فلورا تاجیک رو دارم از ماماهایی که شاگردش ...

مرسی عزیزم.

من پارسال ۲۵۰ دادم چندتا ویس و اینا فرستادن. بعد گفتن آزمایش و سونو هاتو بفرست. خب منم نداشتم جدید. انقدر امروز و فردا کردم که دیگه یادم رفت کلا.

آخ آخ دقیقا منم مشکل خواب دارم. من اصلا یادم‌نمیاد اخرین باری که ساعت ۱۲ شب خوابیدم، کِی بوده !؟

من همسرمم شیفت هس کارش. واسه همین تایم خوابم کاااامل بهم ریخته اس.

مرسی عزیزم. من پارسال ۲۵۰ دادم چندتا ویس و اینا فرستادن. بعد گفتن آزمایش و سونو هاتو بفرست. خب منم ...

پس الان باید همون ۶۰۰ رو بدی اگر مشاوره بشی

من ترسیدم عمل نکنم بهشون یا نیمه کاره ولش کنم وگرنه ما که انقدر خرج کردیم اینم روش

پس الان باید همون ۶۰۰ رو بدی اگر مشاوره بشی من ترسیدم عمل نکنم بهشون یا نیمه کاره ولش کنم وگرنه ما ...

موافقم. ادم اگه بدونه عمل میکنه. اینم رو خرج های دیگه

عزیزم چه بیمه ای خوبه من تازه بخوام وارد این پروسه بشم برم بیمه کنم؟

نمیدونم بخدا. ولی میدونم جدیدنا بخاطر نازایی زیاد. پرونده درست میکنن.‌تا کم هزینه تر دربیاد.