2777
2789
عنوان

آی وی اف

2186 بازدید | 99 پست

سلام. از خرداد ۹۸ اقدام به بارداری هستم. من دوبار iui شدم گچساران. مشکل اسپرم شوهرم هس. عمل واریکوسل هم‌ کرده. مورفولوژیش ۲ هس. تحرک کم. منم ۲۵ سالمه و ذخیره تخمدانم ۱.۳ هس. بعد دوبار iui. گفتم ivf رو میرم شیراز. دکتر اولش موافقت نکرد چون ماه قبلش بدون دارو فولیکول خوب داشتم. ماه بعدی نداشتم. گفت باشه ivf شروع میکنیم. دارو زینک و قرص ویتامین E و ویتامین D بهمون داد.

الان دیگه دی ماه هس. من پریود شدم. اومدم شیراز. رفتم سونو پیش دکتر گویا مددی. بهم یه عالمه امپول داد. ۲۲۰ تومن ویزیت و سونو شد. هزینه آمپول ها هم ۷میلیون و ۶۰۰ تومن شد. ازمایش خون هم دادم. فکرکنم پلاکت خون و گلبول قرمز و سفید اینا بود

قراره که هفتم پریودی هم برم سونو بدم. بهم هم گفتن هزینه تخمک کشی حداقل ۱۵ میلیون میشه. من خودم خیلی اهل اینجا اومدنم. نظرات خیلیا رو‌میخوندم. واسه همین گفتم منم تاپیک میزنم. کسی باشه حرف بزنیم. اگه هم موفق شدم. کمکی بشه واسه کسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهرمنم مورفو ۳درصده سه ماه هرشب ی لیوان کاسنی خورد هم تعدادو تحرک زیاد شد هم مورفو رسید به ۴ ....کاسنی حتما بهش بده ....خودتم استرس نداشته باش موفق باشی انشاالله

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

دخترعمتون شیراز ivf. کرده؟ نزدیک یک سال اقدام به بارداری بودیم. من همه ازمایشارو دادم.‌همسرم آزمایش اسپرم داد. فهمیدیم اسپرمش ضعیفه. رفتیم دکتر اورولوژیست معاینه کرد بیضه رو. گفتن بله واریکوسل هس، با سونو هم مطمئن تر شدیم. عمل کردن. بهتر شد ولی نه واسه طبیعی باردارشدن

کباب پر جان، شما بچه دارین؟ ivf کردین؟

فقط نمیدونم برنامه ivf چجوریه؟ کِی تخمک کشی هس دقیق؟

انتقال جنین کِی هس؟ واسه منی که اکثر ماه ها بدون دارو فولیکول خوب داشتم. ممکنه با این امپولا فولیکول هام بد باشن؟

کباب پر جان، شما بچه دارین؟ ivf کردین؟ فقط نمیدونم برنامه ivf چجوریه؟ کِی تخمک کشی هس دقیق؟ انتقال ...

فکر کنم تخمک کشی میکنن بعد اگه مشکلی نداشته باشید انتقال جنین بستگی به شرایط طرف داره

خدایاشکرت 🙏
منم 23 سالم ولی شوهرم بچه نمیخواد 2 ساله ازدواج کردیم

حتما شما چک کنین، هم خودتون رو و هم همسرتون. که بعدا پشیمون نشید. البته من چهارسال جلوگیری داشتم. برگردمم به عقب باز جلوگیری میکنم. چون واقعا شرایطشو نداشتیم. واسه همین الان حسرت نمیخورم

فکر کنم تخمک کشی میکنن بعد اگه مشکلی نداشته باشید انتقال جنین بستگی به شرایط طرف داره

اره امروز از دکترم پرسیدم کی تخمک کشیه،‌گفت معلوم نیس. گفتم همون موقع انتقال میدین.گفت بازم بستگی به رحمت داره

امروز رفتم سونو باز بهم امپول داد. و قراره دوباره شنبه برم. یه خانمی تو مطب بود.میگفت ۲۳سالمه. دختر دارم. اومدم واسه تعیین جنسیت. گفت تخمک کشی خیلی سخته. من خیلی اذیت شدم. همش درد دارم. بعد گفت من ۹ تا تخمک داشتم. که شش تاش خوب بودن. واسه همین باز باید پروسه تکرار شه. چون باید بیشتر از ۸ تا تخمک داشته باشم.